.KÖRÖMERŐSÍTŐ LAKK || az a bizonyos mindenre jó

Először is muszáj leszögeznem, hogy eszemben sem volt eredetileg ilyesmi témában is írni, bár már egyszer megtettem a fekete lakkokkal, de ...

Először is muszáj leszögeznem, hogy eszemben sem volt eredetileg ilyesmi témában is írni, bár már egyszer megtettem a fekete lakkokkal, de az fontos volt. (Remélem érzitek a minimális iróniát ^^) Fontos az embernek megtalálnia a tökéletes fekete lakkot, pont úgy mint a tökéletes körömerősítőt, hiszen szinte mindenkinek vannak problémái a körmeivel. Ezzel én is így vagyok, szóval amikor megjelent a RdeL Young márka a Rossmannban, rögtön ezen terméküket próbáltam ki, a POWER HARDENER KÖRÖMERŐSÍTŐt.
Mivel most láthatjátok ezt a posztot róla, gondolom triviális, hogy éppen ajánlani készülöm vagy iszonyatosan letolni és mindenkit lebeszélni a megvásárlásáról.

Szóval bár már gyűlnek a termékek a soha többet listámra, ez most kivételesen nem az, sőt! c: Amióta elkezdtem használni ezt az egyszerű kis lakkot, hihetetlenül megerősödtek a körmeim, pedig eddig ha csak kicsit is megnőttek, elkezdtek lemezesen töredezni... De mostanában hála ennek a kis löttynek képesek a körmeim egészségesen megnőni, ami azért elég kellemes dolog.

A tartósságáról annyit, hogy a hajóápolást (szóval a rendes kétkezű munkát) is igen jól bírja, szóval én mostanában egészen átszoktam csak erre az egyetlenegy lakkra, már csak azért is, mert továbbra is béna vagyok lakkozásban és ezzel nem sokat kell pepecselni, szép fényes és egészséges kinézetet kölcsönöz az ember körmének, na meg ugye eredetileg is erősíti.
Szóval egy szó mint száz, csak ajánlani tudom. c:
Ára és beszerezhetősége: 399 Ft és Rossmann



You Might Also Like

2 komment

  1. Ezen a lakkon már gondolkoztam, de akkor nem vettem meg.. :D Ha majd a Rossmanba járok, tuti hogy megveszem majd, köszi az ajánlást! c: <3

    VálaszTörlés