MI VAN A TÁSKÁMBAN? || 2014

Ezer és egy ötletem van, de mind az őszhöz kapcsolódik, nekem pedig alig van időm így suli mellett, így most ezen a szép borongós vasárnapi...

Ezer és egy ötletem van, de mind az őszhöz kapcsolódik, nekem pedig alig van időm így suli mellett, így most ezen a szép borongós vasárnapi napon, lassan lepötyögöm nektek az összes frenetikus gondolatomat az őszről. Ebbe beletartozik a suli, a lehűlő idő következményei, mint például az öltözködés vagy a gyakori betegségek. De miután így ez az egyetlen poszt országút hosszú lenne, így részekre szedem.:) Autumn ➡ ツ cikksorozat első része tehát: 

Elsőnek is vegyük a suli témát. Sok oldalon láttam back to school témaként, ezt a bizonyos "mi van a táskámban" posztot, szóval gondoltam nagyot és merészet és kipakoltam a táskám, csak nektek, csak most.:) Íme: 


Tehát ez lenne itt az én gyönyörűséges iskolatáskám. Még szeptember elsején vettem, 4500 Ft-ért innen. :) Úgy érzem totálisan megérte, mivel műbőr, így esőben nem ázik be, csak majd a későbbiekben kell számolnom, azzal,hogy lassan le fognak kisebb darabok hullani róla... 


Na és a táskám tartalma. Persze a legfőbbek a tankönyvek és füzetek (Auchan, 300 Ft körül), amikből ez évben extra kevés van, mert kb. csak német órám van.:) Illetve az evés és ivás is fontos, miután én mindig megfeledkezek ezekről. Komolyan, egyszerűen ha nem látom, hogy valaki épp a szemem előtt falatozik, akkor nekem eszembe se jut.. Ezen igyekszek változtatni persze.:) A termoszomba reggelente teát szoktam csinálni, amit viszont sose felejtek el, így mindig kb. már első szünetben elfogy, így minden szünetben járunk le az automatához citromos agyoncukrozott teát inni... nem egészséges, de hát olyan finom!


Pár poszttal ezelőtt, már mutattam, hogy mindig van nálam egy naptár, illetve egy könyv a biztonság kedvéért. Ezeken kívül persze van egy tolltartóm, ami egyszerű fekete lenne, ha nem lenne rajta egy hatalmas Barca fociklub logo, szóval ezért elég lazán letakartam azzal a textil darabbal, amit két nagyobb biztosítótűvel fixáltam.
Ha még valaki nem jött volna rá, akkor most elárulom, hogy oda vagyok a nyuszikért. Így nem hagyhattam anno a boltban ezt az extra kawaii hegyezőt. Ezeken kívül nem sok érdekes dolog van, csak a szokásos kék tollak amikből a sok, sohasem elég és szövegkiemelők. 


Végül pedig minden, ami az elülső zsebben található. Tavaly óta olyan kiszámíthatatlan az időjárás, hogy a táskám aljába mindig elrejtek a biztonság kedvéért egy esernyőt. Ezt a baró pöttyöset kb 800 Ft-ért vettük a nyáron a Tescoban. Szintén a "ki tudja mikor lesz rá szükség" elvén van nálam olló és cellux, illetve tesire hajgumi és csat, bár szinte sose használom. Aztán van még egy tükröm és abban a színes kis tasakban egy szempillaspirál-korrektor-szemcerka kombóm. Ebből megjegyezném, hogy a fekete-fehér She szemcerkát nagyon nem szeretem, egyáltalán nem ajánlom senkinek. További érdekességek nincsenek nagyon, bérlet, zsepi, telefonom a kulcsom és a fülhallgatóm szokott még itt helyet kapni. 



You Might Also Like

2 komment