AN AMBIVALENT PERSON || OUTFIT

Hát akkor végül is elkészült a blog és készen állok én is, hogy közzétegyem az első fotósorozatot, ami igazán friss, mert még ma délután ké...

Hát akkor végül is elkészült a blog és készen állok én is, hogy közzétegyem az első fotósorozatot, ami igazán friss, mert még ma délután készült Tihanyban. Anyuval amolyan csajos napot tartottunk és sétálgattunk pár órácskát ott... Ekkor születtek ezek a képek is, mint már említettem.

So finally, I'm here with a new blog, and I'm ready to publish my first outfit post, what I made today in Tihany. With my mum, we had a girly day, (like shopping and stuff) so we went there, and made these pictures.

Szóval amúgy Nina vagyok és igen, ez a valós nevem.:) Idén töltöm 15. életévemet, szóval szeptemberben kezdem el a gimnáziumot. Lassan 3 éve röplabdázok, de mellette előszeretettel gördeszkázok és írok. Élőben, a valóságban nagyon nehezen tudom kifejezni magam, nehezen beszélek. Viszont az írás könnyű számomra, így nem youtubeon hanem bloggeren próbálok most szerencsét.

I'm Nina, and yeah, this is my real name. I will be 15 this year, so i will attend high school in september. I've been playing Volleyball for 3 years, and I like skateboarding and drawing as well. In real life, I can't really express myself, I don't talk much. But writing is easy for me, so I' ve decided to make a blog, where I can put my outfit posts.

Tehát a mai napon egy egyszerű kis short - crop top - tornacipő triót vettem föl, hozzá pedig a kedvenc karkötőmet és kalapomat, amit egy hete sikerült megszereznem, miután tavaly ősz óta kergettem. A pólóm felirata, nem véletlen, ahogy a conversemé sem, hisz egyik kedvenc együttesem az AC/DC. Mondhatni az ő zenéjükön nőttem fel. A crop top alá, - miután oldalt hihetetlenül kivágott- egy ilyen csipkés felsőt (toppot?) vettem föl. Szeretem az ilyen különböző mintákat keresztezni, mint például a csipkéket és a csíkokat, szóval remekül kiegészítették egymást számomra a shortommal, ami történetesen fekete-fehér csíkos. Nagyon szeretem, mivel egy egyszerű pólót is (hát még csipkével) nagyon feldob és mindenhez passzol, mivel "színtelen" .

So today, I wore a simple shorts with an AC/DC (which is one of my favourite band, I can say that I grew up on their music) crop top and sneakers, and I wore my favourite hat and bracelet, which i bought last week. Under my crop top I put on a lace top. I like to mixing up different patterns, so it really fitted with my shorts, which was a black and white striped short. I really like it, because it looks good with everything, even with a simple shirt, because it's "colorless".






crop top: Primark ; short: Tezenis ; top: Calzedonia ; kalap: H&M ; cipő: Converse ; karkötő: Pandora

You Might Also Like

0 komment