Az örökség || Blogturné Klub

 Az Off-Campus sorozatot anno még kisgimis koromban kezdtem el olvasni, és ahogy szépen évről évre jelentek meg az újabb kötetek, majd a spi...

 Az Off-Campus sorozatot anno még kisgimis koromban kezdtem el olvasni, és ahogy szépen évről évre jelentek meg az újabb kötetek, majd a spin-off sorozat, idővel én is egészen felnőttem, csak úgy, mint a sorozat szereplői. Őszintén, vártam, hogy megjelenjen ez a kötet, mert egy nagyon kedves fiatalkori emlék számomra ez a sorozat, és alig vártam, hogy láthassam, hogy haladt tovább a történetük, illetve szinte biztos voltam benne, hogy egy ilyen hosszú utószó esetében a végkifejlet csak boldog lehet, erre pedig a kislelkem kifejezetten vevő volt mostanság.

Fülszöveg:

NÉGY TÖRTÉNET. NÉGY PÁR. HÁROM ÉV A VALÓ VILÁGBAN DIPLOMA UTÁN…
Egy esküvő.
Egy lánykérés.
Egy szökés.
Egy váratlan terhesség.
Vajon melyik kire igaz?
Csupa dráma és kacagás vár! Találkozz újra kedvenc Off-Campus-szereplőiddel, akik végigvezetnek a felnőtté válással járó változásokon, miközben rájönnek, hogy komoly döntések komoly következményekkel járnak… és nagy jutalmakkal.
A legújabb Off-Campus-kötetből megkapjuk a várva várt választ a nagy kérdésre: Mi van most velük?

Én és a könyv:

Anno amikor elsőnek olvastam a sorozatot, akarva-akaratlanul is felállítódott bennem egy szimpátiai sorrend a négy párossal szemben, így be kell hogy valjam, egy kicsit szomorkodva kezdtem neki a könyvnek, vagy legalábbis elgondolkodtam, hogy előre lapozzak, hiszen Logan és Grace történetét ismerhetjük meg legelsőnek, ami be kell hogy valljam, az egyik kevésbé kedvelt párosom volt az eredeti szériában. Ugyanakkor rövidke történetük nagyon aranyosra sikeredett, szinte észre se vettem, és egyszer csak már a végére is értem.

Lényegében mind a négy történet ilyen volt a számomra: egyszerűen rövid, de nem a negatív értelmében, a cselekmény szépen ki volt bontva, semmi nem volt elkapkodva, de mégis én úgy tudtam volna még olvasni, még egy kicsi baromkodást a fiúktól, még valami cuki hülyeséget Jamietől és így tovább. 

Ami még külön tetszett, hogy a teljes Elle Kennedy hokis világ megelvenedett a lapokon, kezdve természetesen az Off-Campus szereplőkkel, de felbukkantak a spin-off sorozat párosai a Briar U-ból, de a pontot az i-re egéyrtelműen számomra a HIM sorozat párosának az említése. Jó volt látni, hogy az évek során az írónő milyen kis hokis világot épített föl, ahol mindenki elfég ugyanabban az univerzumban, én ezt az apróságot rendkívül élveztem. Ettől függetlenül a könyvet most is a négy srác vitte a hátán, hiszen a szellemes hülyéskedésük nem egyszer mosolyt csalt az arcomra olvasás közben.

Összességében egy remek kibővített utószó az Off-Campus sorozathoz, ahol nem sok meglepetés történik, ugyanakkor csak a végkifejlettre tud számítani az ember, annak a megvalósulásán újra és újra csavar egyet az írónő, így egyáltalán nem teljesen kiszámítható a kötet és bőven ad fantáziát az olvasónak, hogy vajon mi is fog történni a következő fejezetben.

Bár valószínüleg egyedülálló kötetként is fogyasztható lenne, én mindenképp kizárólag olyanoknak ajánlanám, akik legalább az Off-Campust olvasták már, de a legjobb, ha a lehető legtöbb eddig megjelent Elle Kennedy kötettel tisztában van az ember lánya, mert akkor tud igazán a rajongói szívhez szólni és akkor jön át minden apróság megfelelően. 

Nyereményjáték:

A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Elle Kennedy Off-Campus sorozatának ötödik részét  The Legacy - Az örökség  címmel. Igazi ráadás kötetet kaptak a rajongók, ami évekkel a sorozat befejezése után játszódik. Mind a négy páros életébe bepillanthatunk, vajon hogyan küzdenek meg a valódi felnőtt élettel. Ha szívesen olvasnád a regényt, kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe megnyerheted a könyvet a kiadó felajánlásában. 

Az Off-Campus sorozat idézeteiből válogattunk, az a feladat, hogy ismerd fel melyik részből ollóztuk az idézeteket! Minden rész számításba jöhet, akár kétszer is!  A könyv címét várjuk beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába!

Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

“– Gratulálok – vigyorog a doki. – Ikreik lesznek.
– Ikrek? – visszhangzom maflán.
– Ez komoly?
– Ikrek? Mármint két gyerek? – értetlenkedek.
– Kettő bizony – erősíti meg.”

További állomások:

04.29 Ambivalentina
05.03 Sorok között


You Might Also Like

0 komment