BOOK A SLOTH CLUB UNBOXING || MÁRCIUSI ANGOL DOBOZ

Mióta elindult az első magyar könyves meglepetés doboz, azaz a Book A Sloth Club, azóta kíváncsian figyeltem őket és vártam a megfelelő alk...

Mióta elindult az első magyar könyves meglepetés doboz, azaz a Book A Sloth Club, azóta kíváncsian figyeltem őket és vártam a megfelelő alkalmat, hogy én is lecsapjak egy dobozra.
Őszintén eleinte féltem rendelni, hisz erősen a YA vonalra építenek, amit én már annyira nem szívlelek és nem szívesen adok rá ki pénzt így, zsákbamacskaként. Viszont, miután előrukkoltak az ötlettel, hogy angol dobozokat is összeállítanak, úgy gondoltam eljött az én időm, hát még, amikor kiderült, hogy a márciusi téma nem más, mint az Alice in Wonderland, azaz az Aliz Csodaországban, amiről már itt a blogon is írtam és bár maga az eredeti történet nem a legnagyobb kedvencem, de maga Csodaország határozottan az, így egyértelmű volt, hogy ezt a dobozt meg kell rendelnem.



(FUN FACT: Nagyjából két nappal a megrendelés után, nyertem egy magyar áprilisi dobozt, szóval jövőhónapban sem maradtok BASC unboxing poszt nélkül, már ha érdekel titeket. c:)
Őszintén, eredetileg videót szerettem volna készíteni, de annyira összefüggéstelenül hebegtem és habogtam, na meg olyan műnek tűnt az egész, hogy inkább feladtam és befotóztam a doboz tartalmát, amiért (spoiler!) tényleg többnyire odavagyok. De nézzük is, mit rejtett a márciusi BASC dobozom.

Azt hiszem rögtön le is leplezném az e havi könyvet, ami nem más, mint a The Hazel Wood, Melissa Alberttől. A borítója egyszerűen elképesztően gyönyörű, öröm ránézni, imádom. Pedig ismertek, a legtöbbször ódzkodom a borítók megítélésétől, főleg, mert tartom magam ahhoz, hogy csak a tartalom számít (ami persze sajnos nem igaz). Őszintén picit félek, hogy ennél a kötetnél is be fog igazolódni, hogy csak kívülről ilyen pompás: goodreads-en rengetegen adtak neki csak egyetlen egy csillagot. Minden esetre angol gyakorlásra tökéletes lesz mindenképp.



Mint láthatjátok, egy nyaklánc is érkezett a csomagban, ami nekem személy szerint kifejezetten tetszik, pedig annyira nem vagyok oda ezekért a gömbüveges darabokért, de a jól ismert macska mosolya és a felirat, mi szerint "We're all mad here" határozottan pofás, illik a témához és még hordani is fogom valószínűleg. 
A könyv alatt pedig az a két fehér lap nem más, mint ehető papír. Természetesen különböző illusztrációk vannak rányomva az Aliz Csodaországbanból. Kíváncsi vagyok, hogyan fogom elhasználni, hisz úgy magában nem sok íze van, de valami sütit mindenképp jól fel lehetne dobni vele.

Aki ismer, vagy csak régebb óta követi a blogot, tudhatja, hogy roppantul kedvelem Kanadát, az ottani kultúrát, na meg az indiánokat. Gondolom ebből könnyű kikövetkeztetni, hogy nagyon örültem az aprócska és különleges/érdekes módon szív alakú álomfogónak. 

Illetve két kulcsocska is érkezett, utalva az eredeti műre, ami szerintem szuper ötlet. Valószínűleg a nagyobbikból könyvjelzőt fogok készíteni, hisz nem igazán szeretem ezt a színt ékszereken, de mindenképp szeretném valamire felhasználni. Őszintén ez a mostani doboz rendkívül magas DIY faktorral bír, főleg, ha vetünk egy pillantást a doboz második felére.



Mint láthatjátok, a dobozban volt egy óriási színező is, természetesen a témába illő, hozzá pedig nyilván színes ceruzák is dukáltak. Igazából sose voltam odáig ettől a tevékenységtől, de mikor édesanyám meglátta, hogy miket kaptam elégedetten jelentette ki, hogy tökéletes lesz a suli utáni kimerült és ideges pillanataimra. Szóval igazából picit várom, hogy előkapjam és tényleg elkezdjem kiszínezni. (Remélem nem megyek ki a vonalból, így 18 évesen már ciki lenne.)

Ami viszont a legjobban tetszett, az nem más, mint az az apró fémdoboz, kívülről alizos illusztrációkkal díszítve, belülről viszont tele teával. Mondjuk fekete teával, amit annyira nem kedvelek (és most enyhén fogalmaztam), de a doboz maga mindent visz nálam, szóval mindenképp ezt a kis apróságot jelölném meg kedvencemként. 
Illetve a fémdobozkán látható egy kép képeslapként is belekerült a dobozomba, ami szintén kifejezetten tetszik. Magam sem tudom miért, de imádok random képeslapokat összegyűjteni, majd kiállítani a polcomra, hogy még zsúfoltabb és kaotikusabb legyen. De valahol meg olyan jó hangulatot ad a szobámnak.

Összességében tehát nem csalódtam, örülök, hogy megrendeltem és alig várom, hogy április legyen és a kezemben tarthassam a következő dobozomat. Úgy néz ki, komoly függőség tud lenni ez a meglepi doboz.
Ti rendeltetek már? Elégedettek voltatok a dobozotokkal? 

You Might Also Like

0 komment