NYÁRI BAKANCSLISTA

Tudom, hogy még csak május eleje-közepe közelében tengődünk, de én már most próbálom a legjobban átláthatóan megszervezni a nyaramat, mert ...

Tudom, hogy még csak május eleje-közepe közelében tengődünk, de én már most próbálom a legjobban átláthatóan megszervezni a nyaramat, mert vannak dolgok, amiket jó előre tudni és fixálni, mint a koncertek és utazások, de mellette egészen kikapcsoló érzés is ez az apró és rövid álmodozás, amit ennek a bejegyzésnek a megírásának a segítségével érek épp el. 
Illetve nem meglepő módon rengeteg mindent szeretnék megtenni ezalatt a két és fél hónap alatt, szóval vágjunk is bele. 


KONCERTEK ÉS FESZTIVÁLOZÁS
Tudom, ez mindenkinél ott van és az egyik legalapabb nyári tevékenység, de gondoltam, hogy nagyjából időrendben szeretnék menni. Első célom, hogy a Sum 41 koncertjére elmehessek, aztán talán jó lenne még az Eskimo Callboy-t is megnézni. Titkon pedig nagyon reménykedek benne, hogy véletlen a nyáron is összejön egy kpop koncert, ha már a B.A.P-t ki kellett hagynom.
Fesztiválok terén a legszuperebb az lett volna, ha ki tudtam volna menni Nova Rock-ra, de miután ez nem jöhet össze, így valószínűleg a STRAND-ra fogok kilátogatni, addig is keresnem kell embereket hozzá. 

FILMEZÉS ÉS OLVASÁS
Ergo művelődés. Könyvek terén egész jól állok talán, de a filmes műveltségem (és itt nem a marvel-re gondolok, bár abban sem vagyok otthon) nagyon nagyon alacsony, így igazán itt már az ideje, hogy feltornázzam magam. Illetve filmeket nem csak nézni, de csinálni is szeretnék, legalábbis kisfilmeket. Egyet már készítettünk is egy pályázatra (Abgedreht!) és harmadikak lettünk vele, de nagyon szeretnék újabb és újabb rövid történeteket megvalósítani és lassan egy csapat is körvonalazódik, akikkel ezt meg lehetne valósítani. 

UTAZÁS ÉS NYELVTANULÁS
Hihetetlenül giga-mega nagy mázlista vagyok, így most nyáron egy teljes hónapot kint tölthetek Kanadában, ahol egyrészt vakációzás céljából, másrészt pedig nyelvtanulás miatt leszek és már nagyon várom, de rémesen félek is tőle. Itt is remélem, hogy véletlen pont ebben az időintervallumban, amikor ugye ott leszek, véletlen odaszerveződik egy kpop koncert, de ez már csak a hab lenne a tortán. Erősen gondolkozom rajta, hogy csinálok majd vlogokat, de örülnék, ha jeleznétek, hogy ez érdekelne-e titeket, avagy sem.
Emellet pedig jó lenne pár ismerőst meglátogatni Szlovákiában vagy Lengyelországban, de ezt is végig kéne még gondolni és lebeszélni a többiekkel, hisz akkor ez amolyan baráti-csapatos kiruccanás lenne.



NYELVVIZSGA ÉS JOGSI
Mindkettőt nagyon jó lenne idén nyáron megszerezni, mert hát itt lenne már az ideje. Nyelv vizsgázni angolból szeretnék, majd a szünet legvégén, miután kint felturbóztam az amúgy elég gyér tudásomat. A jogsitól meg egyszerűen nagyon félek, de tudom, hogy meg kéne csinálni, illetve ez picit elvárás is, szóval legyünk hamar túl rajta.

KAPSZULAKOLLEKCIÓ
Igazán kevesen tudják rólam, hogy ha nagyon megbökdösnek, akkor egész jól tudok kötni és varrni, bár anyu még mindig fényévekkel jobb nálam, így sokszor van, hogy végül én hagyom a dolgot és rásózom anyura, ami persze nem szép dolog. Éppen ezért (is) régi nagy álmom egy saját kapszulakollekciót tervezni és varrni. Már tavaly nyáron is szerettem volna egy ilyet csinálni, de akkor valahogy nem jött össze, most viszont nagyon-nagyon remélem, hogy valamilyen úton-módon sikerülni fog.

HÁZI SÖR/BEEF JERKY/BEFŐTT/LEKVÁR
Valahogy tavaly már pár barátommal megfogalmazódott bennünk a gondolat, hogy egy ilyesfajta gasztro hadművelet egész jó buli lenne és idén nagyon örülnék, ha valahogy sikerülne is időt szakítani ezekre. Illetve mennyire menő lenne már ősszel/télen a saját sörünket/lekvárunkat enni? Ugye, hogy ugye?
Persze, valahol egészen gáz, hogy ennyire nagy szám számomra vagy számunkra ez a procedúra, hisz rengeteg nagymama és anyuka minden évben készít a felsoroltak közül valamit...



SÁTOROZÁS ÉS KIRÁNDULÁS BARÁTOKKAL
Akár csak a közelbe vagy éppen a Balaton parton, de nagyon jó lenne egy ilyesmi közös program. Már régóta tervezzük ezt is, csak nagyon nehéz egyeztetni, hogy kinek mikor és hogyan lenne jó.

TÉNYLEG VÉGIGÍRNI AZT A REGÉNYT
Nem hinném, hogy bárkit is meglepek azzal, hogy én is mint ezer másik blogger dolgozom egy saját kis kéziraton, sőt, több saját kis kéziraton, csak sajnos az enyémek végére szinte sosem kerül pont. Éppen ezért nagyon-nagyon szeretném, hogy ez most ne így legyen és tényleg végigírjam kitartóan.

KÉSZÍTENI EGY VISUAL NOVELT VAGY MINIJÁTÉKOT
Tudom, hogy nem vagyok normális, de van egy csomó tutorial a neten, illetve olyan appok amik megkönnyítik az ember dolgát, ha ilyenbe vágja a fejét, szóval azt hiszem kellő mértékű munkával és energiával egy egész jó dolgot is ki tudnék hozni ebből. Ha más nem akkor csak egy olyan egyszerű játékot, mint LoLiKitty Date with Seventeen műve. :)



RENGETEGET FOTÓZNI
...és talán még egy fotós kurzusra is elmenni, mert egyszerűen beleszerelmesedtem a gépembe és nagyon ráfüggtem a kattintgatásra. Nemrég egyébként létrehoztam egy fotós instagram fiókot is, hogy ne a személyes profilomat nyomjam tele a többiekről készült képekkel. Nagyon meglepő módon ez is ambivalentina néven fut. Ha érdekel titeket, akkor ITT megtaláljátok. 
Emellett pedig egész sok fotósorozat ötletem is van, amiket mindenképp meg szeretnék valósítani.

GŐZERŐVEL VINNI TOVÁBB A BLOGOT ÉS A CSATORNÁT
Mert hát a legfőbb hobbimnak mégiscsak szuper tényező, hogy végre tényleg lesz időm rá. Szeretnék minél több érdekes cikket írni és egy kicsit összetettebb felhozatalt nyújtani, mind a blogon, mind a csatornán. Illetve szeretném kipróbálni magam mindenféle ehhez kapcsolód külön projektben, mint együtt dolgozni más bloggerekkel vagy egy teljesen új műfajban kipróbálni magam. 

You Might Also Like

3 komment

  1. Én szívesen néznék egy-két vlog videót. :3

    VálaszTörlés
  2. Annyira szerencsés vagy hogy Kanadába mehetsz! Szívesen néznék onnan vlogokat. :)

    VálaszTörlés
  3. Hogy jött össze ez a kanadai út? Írj róla bővebben 😍 és én is néznek vlogot is

    VálaszTörlés