AZ ELSŐ KIHÍVÁS || IDY

Már nagyon régóta próbáltunk valamiféle közös megmozdulást, posztsorozatot, összehozni pár bloggerrel, de egyszerűen mindig lekéstük az idő...

Már nagyon régóta próbáltunk valamiféle közös megmozdulást, posztsorozatot, összehozni pár bloggerrel, de egyszerűen mindig lekéstük az időpontot, nem volt elég jó az ötlet, de leginkább mi nem tudtuk, hogy pontosan mit is akarunk.
Viszont. Nemrég felkeresett Éda (és így az eddigi nagyjából hármasunk kibővült négy tagra) egy szuper ötlettel, miszerint egy nyári kihívás-sorozatot indíthatnánk, ahol mindegyik körben valaki kiadja a feladatot, megcsináljuk, majd egy megadott időpontban posztoljuk az eredményeket.... Hasonlóan a VKP-hoz.
Szóval itt is van az első kihívás Sárától: 3 kép 3 magas helyről fotózva


Az első kép már lassan egy hónapja készült, Balatonon. Pár barátnőmmel mentünk az északi partra (Balatonudvari), így adottak voltak a dombok és magasnak titulálható területek, szóval az utolsó nap gyorsan készítettünk egy ilyen búcsúképet is.


Mikor hazaértem, - teljes kétségbeesésben, hogy mégis hol fogok én találni még magas helyeket - gyorsan felszaladtam a legközelebbi magasnak titulálható pontra, ami egy buszvégállomásként funkcionáló tér volt Budán.
Sajnos csak telefonnal tudtam fotózni, így a képek minőségéért bocsánat. Egyáltalán nem adják vissza a valóságot.


Végül pedig a számomra legizgalmasabb kép és élmény ez az utolsó. Az elmúlt egy hetet az Adrián töltöttem egy hajón, így amikor Zut szigetén kötöttünk ki, egyből rohantam fel a dombra (képletesen), hiszen már szinte feladtam, hogy rendesen megcsináljam rögtön az első kihívást, de végül mégis sikerült, szóval éljen Zut meg a vitorlázás.
Egyébként hogy tetszik? Szerintem gyönyörű, már naplemente volt, de természetesen, mivel mobillal fotóztam, szinte semmi sem látszik belőle.


Remélem tetszett az első kihívásunk, és a következőt pedig már kíváncsian várjátok ( most én leszek a kihívó). Mindenképpen nézzetek be a többiekhez is, na meg meséljétek el, nektek hol van a kedvenc magas helyetek. Nekem egyébként csicsás módon azt hiszem a vár, így Magyarországon belül.:)

Sára x Hanna x Éda

You Might Also Like

0 komment