PINTEREST GIRL || OUTFIT

Nagyon rég volt egy fotózás ennyire pozitív élmény számomra. Egyrészt természetesen elkerülhetetlenül a jó idő és a napsütés állt e mögött,...

Nagyon rég volt egy fotózás ennyire pozitív élmény számomra. Egyrészt természetesen elkerülhetetlenül a jó idő és a napsütés állt e mögött, de azért ott volt, hogy a háttérbe külön szerelmes lettem és egy nagyon kis különleges darab is helyet kapott a mostani outfitben. 
Név szerint a Bling Ékszertől kaptam a nyakamban lógó különleges nyakláncot, amiben a virágok mozognak (tudom, tudom ez nem valami érdekes, de azért mégis szerintem jó ötlet) és nekem egyszerűen nagyon tetszik. 
Eleinte nagyon nagynak éreztem, de ahogy fölvettem, már nem éreztem igazán hivalkodónak. Szerintetek milyen? c: 



Mostanában rettentően rákattantam a pinterestre, főleg hajnalban szeretek egy rövid ideig rajta lógni. Hihetetlenül inspiráló számomra öltözködés terén (főleg erre specializálódtattam a profilomat) és amikor reggel hulla fáradtan elvánszorgok a szekrényemig, nem nagyon kell azon töprengenem, mégis mit vegyek föl, hisz előtte már a pinterest jóvoltából eldöntöttem, vagy legalábbis 2-3 elképzelés megfogant az erősen belassult állapotú agyamban.
Igazából ennek az outfitnek az ötlete is nagyjából pinterestezés közben fogant meg. c:





cipő: Converse ; harisnya: Tezenis ; szoknya: Pull&Bear ; kabát: Pimkie ; fölső: Tezenis ; nyaklánc: Bling Ékszer ; kalap: H&M ; óra: prokarorak.hu

You Might Also Like

6 komment