BIPA || HAUL

Nemrég, egy síelés keretében, sikerült beszaladnom egy BIPA üzletbe, és ahogy az szokott lenni, most se jöttem ki üres kézzel. Ha valaki ne...

Nemrég, egy síelés keretében, sikerült beszaladnom egy BIPA üzletbe, és ahogy az szokott lenni, most se jöttem ki üres kézzel. Ha valaki nem ismerné, ez egy ugyanolyan drogéria, mint a Dm, csak éppen nincs Magyarországon. Azért érdekes, mivel sokkal nagyobb a választék sminktermékekből, csomó olyan márka és termék megtalálható ott, amire valamiért itthon nagyon sokat kell várni, hogy piacra kerüljön. 

Ugyanakkor a mostani vásárlás alkalmával, egy egészen új oldalát ismertem föl az üzletnek, vagyis egy különbséget a hazai és a kinti drogériák között. Természetesen lehet, hogy ez pont egy kivétel, vagy csak én futottam bele folyamatosan ezekbe a kellemetlenségekbe itthon.... De miről is van szó? 


Rettentően meglepődtem, amikor a leárazott termékeket vettem szemügyre. Itthon már megszoktam, hogy szét vannak trancsírozva a rúzsok, a szemhéjpúderek széttörve és a krémek palackjai meg kb üresek. Talán azért, mert egy igen félreeső üzlet volt, talán azért, mert nem volt gyerekmagasságban, de a BIPÁban minden egyes termék nyitatlan és teljesen érintetlen volt. 

Ráadásul az árak is rendkívül alacsonyak voltak, mindössze 1 euróért lehetett az összes fönt látható sminkterméket megvenni... Oké kivétel a korrektort, de azt pedig itthon én még nem találtam meg sehol, így inkább kint szereztem be, hisz rendkívül pozitívan vélekednek róla a külföldi bloggerek és vloggerek. :) Mint láthatjátok, amúgy sem túl drága márkákból válogattam, de azért nézzük, miket szereztem.


Ez volt az első, amit lekaptam a polcról, ugyanis rettentően tetszett ez a trendkiadás, ugyanakkor sehol se jött velem szembe, így kénytelen voltam csak így a távolból csorgatni a nyálamat. No de, ennek vége és most a kezeim közé kaptam. Még nem próbáltam ki, de már alig várom. 


Ha kék, akkor kell. Kb ez lehetne a jelmondatom lakkok terén, mert szinte semmilyen más lakkot nem szoktam viselni, viszont ennek az egy színnek lassan az 50. árnyalatát is összegyűjtöm, és ha már itt tartunk, jöhet a következő jelmondat: Szerezd meg hát mind! 
Őt már ki is próbáltam, teljesen egyszerű essence-s lakk, egy hetet bír, de az utolsó egy-két nap már egészen vállalhatatlan állapotokat is tud produkálni. 


Már régebb óta szerettem volna egy ilyen halovány rózsaszínes szemhéjpúdert, és bár gyönyörűen néz ki, mégis számomra kissé túl élénk a szememen. Még nem tudom pontosan, hogyan is fogom használni, egyelőre kísérletezgetek. Egyébként aki szereti az ilyet, és nem csak alapnak használná, annak nagyon jó vétel lehet, mert hihetetlenül jól pigmentált és sokáig is bírja.


A mostani legnagyobb kedvencem ez a szemhéjpúder. Akárcsak az előző, ez is remekül pigmentált, erőteljes színű és nem mellesleg gyönyörű. Sokáig bírja, lassan halványodik csak el. Mondtam már, hogy imádom?


Az utolsó egy eurós termék, ez a pirosító. Valahogy nagyon sokáig nem értettem, miért is jómaga a pirosítás, így mostanáig szinte el is kerültem. Így mikor megláttam leárazva, úgy voltam vele, hogy ennyiért a hülyének is megéri, és majd meglátjuk milyen is ez. :) Még nem próbáltam ki, de egyelőre jónak tűnik. 


A legutolsó termék pedig ez a Maybelline-es korrektor, amire már igen régóta fájt a fogam. Ő az egyetlen, akit teljes áron vettem meg, de egyelőre még nem bántam meg. Bár a működése eléggé összetett nekem, azért remélem lassan tényleg rájövök... (Csak én vagyok ilyen béna és szerencsétlen?) 

Próbáltátok már valamelyiket? Nektek milyen tapasztalataitok vannak? :)

You Might Also Like

4 komment

  1. Azt hiszem ugyanilyen Catrice pirosítóm van... :) Az Essence Darks lakkok hozzánk se jutottak el, nem is értem, hogy hogy osztják ki őket.
    Nagyon jó dolgokat szereztél :) Egyébként mi a gond a korrektorral?

    VálaszTörlés
  2. Na akkor talán nem lőttem nagyon mellé, ha már más is ezt használja. :)
    Fogalmam sincs, hogy van ez, de kezdek teljesen lemondani a trendkiadásos cuccokról, hozzám úgy se jut el. :/
    A korrektort nem tudom igazán, hogy kell használni, mármint tekerődik, de nem történik semmi, ha megnyomom kézzel a fejét kiömlik a korrektor, de ha az arcomon teszem ugyanezt akkor semmi se történik. ^^" Nagyon béna vagyok, tudom, de fogalmam sincs, hogyan működik~

    VálaszTörlés
  3. Én meg majdnem ugyan ezt az essence lakkot hoztam el pár napja. :d De végül lemondtam róla, mert most rendeltem be egy csomó igazi gél lakkot. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D melyiket a sötétkéket vagy a pasztelosabbat? :D Vicces, de a sötétet még ki se próbáltam, pedig az volt a nagy szerelmem.

      Törlés