SWEATER WISHLIST || H&M

Egy ideje kissé maximalista lettem, legalábbis tanulás terén egészen biztosan, így gondolom nem újdonság senkinek, ha azt mondom ezért nem volt nagyon poszt a blogon. Általában heti 2x kapcsolom be a gépet, és ilyen még sose volt, valami borzalmas ez az év eddig! Viszont. 
Most itt vagyok és írom ezt a posztot, aztán egy hét és őszi szünet.:) Bár még az se biztos, hogy akkor több időm lesz. Ilyen ez az október, tavaly is pont ekkor állt be egy egész nagy szünet. Szóval kérlek tartsatok ki mellettem, mert nemsokára újult erővel vágok bele a blogolásba, de most csak ilyen ötlettelen egyszerű kis posztokra futja. 


Mostanában hihetetlenül beleszerettem a mintás belebújós kötött pulcsikba. Egész vicces, mert ugye itt az ősz, majd a tél és mindenki egyre csak feketedik, én meg most élem az igazán színes időszakomat. Kezdek kibékülni a színekkel, főleg a mustár sárgával és a sötétkékkel. Imádom a sötétkék dolgokat mostanában!
Szóval nézzük is mit vennék, ha véletlenül nyernék a lottón: 

Ez a két darab azt hiszem az abszolút kedvenc. Az első maga tökéletesség, mintás csíkos és pont annyira színes, hogy csak egy minimális sötétkék van benne. Ez értelmes így? Nem hinném, de menjünk is tovább a másodikra, aminek a csipkegallérja ragadott meg. Mondjuk más nem is nagyon tudott volna, hisz mégiscsak egy totálisan egyszerű szürke pulóverről beszélünk. 

Ez a koszos lilás-rózsaszínes darab nem is tudom igazán, miért fogott meg. Egészen távol áll tőlem ez a két szín, viszont már így a sárga pulcsi mellett is nagyon jól néz ki, hát még milyen jó lenne az ugyanilyen színű bakancsommal. c: 

Azt hiszem ezen a darabon látszik meg a legjobban a színes és világos dolgokkal való kezdetleges szimpatizálásom és próbálkozásom. Viccesen hangzik, de egy ilyennel erősen kilépek a komfortzónámból. c: És a jó öreg egyszerű nagy és bő poncsó, ami még szép, hogy fekete-fehér! Kell a végére ez az apró normalitás. 

Azt hiszem egy ilyen gyönyörű pulóverkészletre kifejezetten rámenne a gatyám, de álmodozni szabad, nem? c: Hogy tetszenek nektek? 
Ar-themes Logo

Ar-themes

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

4 megjegyzés:

  1. a koszos lilás-rózsaszínes pulóvert meg a sárgát én is igazán elfogadnám!

    VálaszTörlés
  2. ahhw ezek a Jacquard kötésűek gyönyörűek!! ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát igen, kifejezetten elfogadnék párat *-* csak ne lennének ilyen drágák!~

      Törlés