OLVASS TOVÁBB GOMB || BLOGGERHELP #2

Tudjátok egyre többször kerestek meg ilyen-olyan bloghoz kapcsolódó dolgokkal, hogy csináltam ezt, hogy csináltam azt, és épp ezért arra gondoltam, hogy elkezdek egy ilyen minisorozatot, vagyis hát inkább folytatok, amiben minden érdekesebb, bonyolultabbnak tűnő dolgot részletesen elmagyarázok. c: 
Remélem hasznotokra válik, lássuk is az elsőt, méghozzá az "olvass tovább" gombot. Biztos találkoztatok már vele, ha más nem itt az én blogomon. Ez az a kis link, aminek a megnyomása után el tudjuk olvasni a teljes bejegyzést.
Nem olyan nagy ördöngösék elkészíteni, mégis nekem is sokáig nem volt tiszta a dolog. Lássuk is! 


A megírt posztban először is ki kell keresnünk azt a részt, amit szeretnénk a főoldalon is látni. Ezután ennek a végén egy új bekezdésben kell megnyomnunk a fönti ikonok közül a kettétépett papírlapot. Ments és máris készen is vagyunk.
Viszont! Ha személyre szeretnéd szabni a feliratodat, érdemes ellátogatni az elrendezés menübe, ahol a blogbejegyzések modul szerkesztésében átírhatjátok a sablon "Olvass tovább" szöveget. c:



Remélem mindenkinek sikerült, de ha mégsem, akkor nyugodtan zaklassatok itt komment formájában. Esetleg megírhatjátok azt is mire lennétek még kíváncsiak. c: Sajnálom, hogy ilyen rövid kis bejegyzéssel jövök, de mostanában valahogy nem sok erőm van blogot írni... De erőt fogok venni magamon és csak azért is itt leszek és folytatom! ^-^ 
Ar-themes Logo

Ar-themes

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

7 megjegyzés:

  1. Szia Nina! Én már több helyen is találkoztam ezzel, de sosem jöttem rá, hogyan is kellene megcsinálni, így el is vetettem a témát. Szóval, örülök, hogy csináltál egy ilyen bejegyzést. Viszont annyi kérdésem lenne, hova kell beilleszteni, mivel nekem nem megy tovább a bejegyzésre, ha rákattintok. :( Elnézést, lehet én vagyok ilyen kis béna, de remélem érhető a kérdésem! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Örülök, ha segíteni tudtam.
      Hát ha megnyomod a ketté tépett lap ikonját, akkor azzal automatikusan beilleszti neked a blogger. c:

      Törlés
  2. Hihetetlen, pont ezt kerestem erre elküldték nekem hogy pont megosztottad! Életmentő volt. Köszönöm<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, nagyon örülök, hogy tudtam segíteni! ^-^

      Törlés
  3. Kivételesen nem írnék regényeket.;-; Elsőnek is szeretném előrr megköszönni, hogy belevágtál egy ilyen sorozatba.:) Másodszor: te értrsz a html kódokhoz, ha blogsablon szerkesztésről van szó? És harmadszor: Alkalmazni fogom ezt, nagyon hasznos, bár eddig bennem fel sem merült a használata.:)

    Sumire

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! ^-^ Örülök, ha tetszett, na meg hasznos volt. c:
      Igen, visszafogottan értek, de a mostani sablonok nem html-ek, hanem xml-ek. :/

      Törlés
  4. Az jutott eszembe, hogy ugye amikor rányomsz erre a gombra, az egészet megnyitja egy új oldalon, ami annyiból rossz, hogy az olvasónak meg kell keresnie, hogy hol is járt. Nem lehet valahogy megoldani, hogy ott helyben nyíljon lentebb?

    VálaszTörlés