GIFT SWAP ŐSZ 2015

Azt hiszem Rami gift swap programjával, valamikor már biztosan összetalálkozhatott mindenki. Én eddig valahogy mindig sikeresen lekéstem, ...

Azt hiszem Rami gift swap programjával, valamikor már biztosan összetalálkozhatott mindenki. Én eddig valahogy mindig sikeresen lekéstem, így a mostaninál, amint megláttam, hogy folyik a jelentkezés, lecsaptam a lehetőségre, és egyáltalán nem bántam meg! Úgy gondolom, iszonyatosan jó, hogy egy ilyet le lehet szervezni, így szinte teljesen ismeretlenben, és működik ez az adok-kapok rendszer. Én Nikinek küldtem egy kisebb ajándékot, engem pedig Juli ajándékozott meg személyesen.


Valahol igazából egész könnyű nekem örömet okozni, hisz ha valami Hello Kittys dolgot az orrom alá dugnak, én már képes vagyok a fellegekben járni és viháncolva ugrálni (túlzás), na meg vigyorogni, de úgy nagyon.
Julitól pedig mint láthatjátok csomó ilyen cuccot kaptam, amik most már a suliban boldogítanak, bár a Hello Kittys füzetet még nem tudtam semmilyen tantárgyévá tenni, mert nem tudom eldönteni, melyiket szeretem annyira, hogy megkapja ezt a szépséget. Igazából lehet, hogy a legrosszabbat kéne választanom, hogy mégiscsak feldobja azt a szörnyű 45 percet amit a tárggyal kell töltenem. c: 

Részletesebben a dolgokról: 2 kockás füzet, egy Schreibset, amiben volt radír, vonalzó (eddig mindig szögmérőm volt, nem tudom miért, szóval ez nagyon-nagyon el lett találva), grafit és hegyező és pluszban még egy radírozható toll/szövegkiemelő, amit a reklámokban is láthattatok.:)
Egyébként a suli egyszerre borzasztó és kellemes. Szeretem ezt a monoton rutint, ami vele jár, de tudjátok, én most németül tanulok elég sok tantárgyat, és ez elég új, így erősen szenvedek még vele, de remélem hamar belejövök! Kitartást srácok! 


Juli, neked pedig mégegyszer nagyon köszönöm a meglepetést, kifejezetten imádom! c: 

You Might Also Like

6 komment

  1. Szia! ^^
    Rami oldalát el tudnád küldeni, vagy azt a honlapot, amin folyik a jelentkezés? :3
    Köszönöm! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia c:
      Bár a jelentkezésnek már vége, de itt a link: http://stilusesegyeb.blogspot.hu/ ^-^

      Törlés
  2. Szia,Nina!
    Nagyon szívesen. :)
    Jó tanulást!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon cuki dolgokat kaptál, imádom az írószereket :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi ^-^ Én is nagyon oda vagyok értük :)

      Törlés