MIÉRT VOLT SZUPER A NYARAM?

A mindennapokban valahogy úgy érzem, elrohant a nyár, én pedig nem csináltam semmit sem. Éppen ezért gondoltam arra, hogy emlékezetfrissíté...

A mindennapokban valahogy úgy érzem, elrohant a nyár, én pedig nem csináltam semmit sem. Éppen ezért gondoltam arra, hogy emlékezetfrissítésként lepötyögöm, mi minden is történt velem és titeket is csak buzdítani tudlak erre, mert alig várom már most, hogy télen vagy tavasszal újból elővegyem ezt a posztot, végigolvassam és a lehető legnagyobb pozitív löketet nyerjem ki belőle. Mert ez a nyár igenis szuper volt, de lássuk is, hogy miért. 



1. Produktív voltam
Egészen sok videót, néhány bejegyzést és egyéb projektet is elkészítettem. Itt kiemelném a Haguval készített "kpop dance in public" videónkat, amit itt tudtok meglesni. (Bár sajnos közel sem annyira, amennyit beterveztem.) Ezek mellett pedig könyvek és filmek terén is nagyon jól állok, főleg az előbbiek szaporodtak meg mostanában meg, aminek rettentően örülök, mert pár éve szinte teljesen leszoktam az olvasásról sajnos.

2. Utaztam
Ennek a nyárnak ez volt talán a legfontosabb pontja, az utazás. Több, mint egy hónapot töltöttem Kanadában, ahol nem csak egy lakókocsis túrát tettünk, de az öcsémmel egy angol táborba is eljutottunk, ahol rengeteg különböző nemzetiségű barátra tettünk szert, akikkel a mai napig tartjuk a kapcsolatot, bár az időeltolódás miatt kicsit nehézkesen.  Ezen kívül persze Balatonra is lejutottam, ami azért volt idén különleges, mert a sulim mazsolatáborában segédkeztem, ami már azért is jó volt, mert két nagyon jó barátom is velem tartott, vagyis pontosabban én velük, hisz az utolsó pillanatban jelentkeztem, hogy én is mennék. Emellett viszont vicces módon megismertem pár fölöttem és alattam járó leányzót, akikkel ennek a tábornak hála nagyon jó kapcsolatba kerültünk, nem is beszélve a rengeteg mazsoláról, akikkel nagyon jól kijöttünk (legalábbis én így éreztem) és néha borzasztóan öregnek éreztem magamat mellettük, de mindenképp egy szuper élmény volt az egész. Végül pedig Bécsbe is kilátogattunk unokatestvéremmel, amolyan mert miért ne alapon. Nekem eddig kimaradt az életemből Ausztria nyáron, mindig csak télen láttam pár várost/falut, ugye síelés apropójából, szóval egészen új volt nekem a főváros rövid felfedezése.



3. Nyitottabb és felszabadultabb lettem
Ez a pont azért is fontos számomra, mert rettentően zárkózott ember vagyok, nagyon nehezen nyitok mások felé és ismerkedek, így a barátok szerzése, az új környezet mindig is egy rettegett dolog volt számomra. Idén nyáron viszont rengeteg új embert ismertem meg, amit egyrészt a két tábornak köszönhetek, másrészt pedig a blognak és a csatornának.
Persze ez nem annyira új tapasztalat, hisz például Sárával már régebb óta próbálunk minél többször találkozni, illetve Laurával is össze szokott jönni egy-egy tali, amikor Pesten van. (Idén sajnos elmaradt :c)
Mégis idén úgy érzem, hogy sokkal nyitottabb és közvetlenebb lettem, aminek nagyon örülök, mert rengeteg problémám adódott ebből, bár továbbra is rettentően lefáraszt huzamosabb ideig emberek között lenni.

A legtöbb emlékem viszont persze, hogy ezekre az eseményekre lehet visszavezetni, mint amikor este megkergetett minket egy néni kutyával (??) vagy unokatestvéremmel maratoni speed-partykat tartottunk (kártyajáték) a vonaton, a peronon és mindenhol, ahol csak játszani lehetett.
Simogattam alpakát egy házibuliban (igen, igazi élő pici alpakát) és úristen, én ennél aranyosabb állatot még nem láttam. Illetve összejöttem a barátommal is, szóval most nagy a boldogság, de tudjátok, hogy az ilyen dolgokról nem igazán szeretek részletesebben beszélni sem a blogon, sem a csatornán.



4. Sikereket értem el a bloggal és a csatornával
Nem csak az olvasók, lájkok és feliratkozók száma emelkedett, de több céggel is dolgoztam együtt ezen a nyáron, amiknél fontos számomra, hogy ők kerestek meg engem és nem fordítva. Persze muszáj elmondanom, hogy természetesen nem emiatt építem a blogot és a csatornát, viszont nagyon sokat jelent számomra ez. Bár még boldogabbá tesz, amikor instagrammon vagy facebookon egy-egy rövidke üzenetet kapok pár nézőmtől és olvasómtól, egyszerűen csak arról, hogy szeretik, amit csinálok és hasznosnak, na meg szórakoztatónak tartják.

5. Nem unatkoztam
Nem tudok egy olyan napot se mondani, amikor ne ütöttem volna el az időmet valamivel, hiszen ha itthon is punnyadtam, akkor is vagy a blogon vagy a csatornán ügyködtem, vagy a hobbijaimmal foglalkoztam.



Így összegezve, bár kissé szomorúan, de azt hiszem el tudom engedni a nyarat és már várom is az őszt, főleg a koncertek és színdarabok miatt, amikre már most rárepültem és biztos, ami biztos, megvettem a jegyeket. Gondolkozom, hogy írok egy őszi programajánlót, szóval, ha érdekelne titeket, mindenképp írjátok meg kommentben! c: Nektek hogyan telt a nyaratok?

You Might Also Like

3 komment

  1. Szia.
    Engem nagyon érdekelne egy őszi programajánló.

    VálaszTörlés
  2. Sziia! :3

    Jöhet az őszi programajánló! :) Örülök, hogy ilyen mozgalmas volt a nyarad és a sikereidnek is. Várom a következő posztod, a következő videód és akkor ne feledd el az ajánlót se! :3

    VálaszTörlés