MI VAN A TÁSKÁMBAN || 2015

Tudjátok, kissé elmaradtam ezzel az utolsó back to school bejegyzéssel, így már bele se merem tenni a címébe, de a lényeg, hogy végre itt v...

Tudjátok, kissé elmaradtam ezzel az utolsó back to school bejegyzéssel, így már bele se merem tenni a címébe, de a lényeg, hogy végre itt vagyok vele és megírom. Az utóbbi időkben rengeteg változás történt az életemben, így nagyon elhanyagoltam a blogot, és ezt az is megmutatja, hogy képzeljétek, annyira megnőtt a hajam, hogy már össze tudom fogni egy copfba! Hihetetlen számomra, hisz két éve nem volt ilyen. c: 

Viszont inkább nézzük is a táskám. Tavaly óta nem lett lecserélve, még mindig a Dore-mimi-től szerzett szürke mintás "exo feeling"-es hátizsákkal járok, kelek és meg kell, hogy mondjam, egész jól teljesít, bár már megjelentek az apró hibák, hisz mégiscsak műbőr, így kopik, de eddig szerencsére nem feltűnően. Na és mi lapul meg benne?



Ugye, miután egy iskolatáskáról beszélünk, egész triviális módon, a legnagyobb részt a füzetek és könyvek teszik ki. Ez nincs máshogy nálam se, bár a füzeteimre ebben az évben nem nagy hangsúlyt fektettem, mondhatni tökéletesen nem érdekelt, hogy mibe fogok írni, így a legolcsóbb és egyszerűbb kék vonalasakat vettem (illetve azért tavalyról egész sok minden megmaradt, így azokat folytatom). 




A könyveim többsége könyvtári, így még bekötni se köthetem be, mondjuk igazából eszembe se jutott, hisz bőven megvagyok nélküle is. Az egyetlen hátulütője a dolgonak, hogy nem lehet beleírni, így pl a "Bunte Erde" irodalom könyv (mindenki földrajz könyvnek nézte, vagy legalább éneknek) tele van ragasztgatva post it-ekkel, hiszen ezeket majd ki lehet szedegetni év végén. 
Lehet, hogy páratoknak feltűnt, de van pár nem magyar könyvem is, és ebből következik, hogy két nyelven tanulok (magyar-német). Már gondoltam rá, de inkább írjátok meg, ha különösebben érdekelne erről egy poszt. c: 



Én még mindig nem mondtam le a tolltartó használatáról, pedig körülöttem már egész sokan csak egy-egy tollal járkálnak. Ez csak egy egyszerű fekete darab (amin letakartam a barca logot, hogy hiteles legyen, amit írok (nem, nem érdekel a foci)), amit kissé feldobtam pár lógó eredetileg telefondísszel, köztük a Kuroko no Basuke Kagamijával! c: 


Végül pedig az apró mütyürök és egyéb fontosságok se maradhatnak ki, mint egy mindenes füzet, fülhallgató, esernyő, vagy éppen egy könyv, ami mindig, de mindig jól jön. c: Ezek a dolgok azok, amiket nagyjából tényleg minden egyes kiruccanásom alkalmával magamhoz veszek, azaz állandó összetevői a táskáim tartalmának. c:


Az egyik legutóbbi ebay-es szerzeményem ez a mini tükrös utazó fésű, ami eddig nagyon jól szuperál. Egész hihetetlen, hogy megint szükségem van efféle eszközökre. c: A hello kittys pénztárcát egy barátnőmtől kaptam, és bár kissé kicsi, én töretlenül csakis ezt használom, hisz a cukisága mindent felülír. 


Ugye, hogy furcsa lett volna csak 2 hello kittys cuccal feldobni az unalmas iskolai életet? Igazából a "back to school" időszakban ez az egy uzsisdoboz volt az egyetlen szerzeményem, de nagyon-nagyon örültem neki. Tudjátok az ételintoleranciáim miatt nem olyan könnyű az étkezésem, így szükségem van egy ilyen dobozkára, még 16 évesen is. c: 
Egyébként a képből is látszik, hogy azért megvan már pár hetes ez a fotósorozat, hisz már rég befejeztem a Lolitát, és jelen pillanatban a Védett férfiak kötet kísér engem mindenhová. 

Remélem tetszett ez a bejegyzés nektek! Lassan próbálok visszatéregetni, hisz hihetetlen mód kihalt kissé az oldal. c: Még mindig nem százas a gépem, de rajta vagyok a dolgon és nem sokára tényleg elérhető lesz az ambivalentina.hu! Hihetetlen! c: 

You Might Also Like

2 komment

  1. Tavalyig én is két nyelven tanultam (szintén magyar-német) és az a törikönyv valami borzalmas. Rád van zúdítva minden információ, és bár tele van képekkel, mégsem mész velük semmire, ha nincs felsőfokúd, hogy a szöveget is értsd. :D De lehet, hogy csak a német nyelv gyűlölete miatt érzem ezt. Te jól boldogulsz vele? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Borzalom az a könyv, de csak ez van, szóval muszáj ebből tanulnunk. Szerencsére a tanárunk inkább sokat jegyzeteltet minket, és max csak a képeket nézzük meg benne. c: Egyébként szerencsére a magyar változata totálisan ugyanaz, így én azt szoktam elolvasni, és ha megértettem, elkezdem a németben a szavakat megtanulgatni. c:

      Törlés