EGY FELEDÉKENY ELME || OUTFIT

Tudjátok alapvetően rettentően rendszerető vagyok, szeretem előre megszervezni a dolgaimat, de valahogy a blog és a blogposztok rendszerezé...

Tudjátok alapvetően rettentően rendszerető vagyok, szeretem előre megszervezni a dolgaimat, de valahogy a blog és a blogposztok rendszerezésében egyszerűen borzasztó vagyok. Így történt, hogy nemrég rájöttem, hogy 3 outfit fotósorozat is porosodik a gépemen, ráadásul kettőről totálisan elfelejtkeztem (éljen az áramszünet, amikor is rájuk találtam), egyről pedig totálisan azt hittem, már rág publikáltam. A legfurcsább az egészben, hogy tisztán emlékszem a megírt sorokra, hogy milyen sorrendbe voltak a képek és így tovább....

Szóval valamikor még június/július környékén megkeresett a legcukibb művészlány, akivel eddig blogos pályafutásom alatt összefutottam. Rettentő ötletes, kreatív és édes cuccokat állít össze, többek között a képeken látható táska is az ő munkája, aki eredetileg punk srác minta ként volt feltüntetve, de számomra egyértelműen Skrillex-et ábrázolja. 
Júliusban egy nyereményjátékot is csináltunk, ahol ilyen noteszt lehetett nyerni. Hiába keresnéd a webshopban, már nem fogod megtalálni, hisz minden kézzel készül, így egyetlen egy darab van belőle!

Az outfit maga nagyon egyszerű, amolyan "elmegyek a boltba, megsétáltatom a kutyát".:) Mostanában nagyon megszerettem az overállokat, rettentően kényelmes viselet. Ha tehetitek, mindenképp szerezzetek be egyet. A képeket ismét Dávid készítette, akivel a legutóbbi bubble tea videót is csináltuk. 
cipő: Converse ; overáll: Mango ; óra: Daniel Wellington ; táska: Punctually Punch

You Might Also Like

2 komment