TAVASZI SZÉL || OUTFIT

Nagyon rég volt már a blogon outfit bejegyzés, és ez vicces, hiszen az oldal fő profilja mégiscsak ez volt... még az induláskor. Szépen vál...

Nagyon rég volt már a blogon outfit bejegyzés, és ez vicces, hiszen az oldal fő profilja mégiscsak ez volt... még az induláskor. Szépen változnak a dolgok az idő elteltével, és azt hiszem, ezt a mondatot rögtön rá is húzhatom a mai outfitre, ugyanis végre valami tavaszias, valami nem bundabugyi. c:

Szinte hihetetlen, hogy összejött ez a fotósorozat, mivel sehogy sem akart működni a dolog Dáviddal, így végül szegény barátom kattintott párat így idő szűkében még szombaton. Na de miért is kellett így sietni? Ez a poszt, a blog első szponzorált bejegyzése, azaz egy olyan karóra is helyet kapott a ruhaszettben, amit arra kaptam, hogy bemutassam nektek, és meg kell, hogy mondjam, én rettentően megszerettem. Kíváncsi vagyok ti mit mondtok rá. Nemrég találtam rá megint erre a szürke csizmára. Nem olyan vastag, így leginkább az átmeneti időszakokban szoktam hordani, már ha megtalálom. Igaz, elég nagy, mégis folyamatosan eltűnik. A virágmintás nadrág egy igazán régi szerzemény, még felsős korom elején vettük anyuval és most megint előkerült, mert ha már tavasz, akkor virágok.
Erről jut eszembe, imádom a hóvirágokat, és olyan gyönyörűek most a kertek, na meg ma voltunk kirándulni barátommal, és ott is különösen sokat láttam. Ennél már csak az lesz a jobb, amikor a cseresznyefák elkezdenek virágozni... meglátszik a japán behatás? Nem, nos én is így érzem.


Rettentő jó érzés volt nem egy óriási bundát magamra teríteni, hanem egy ilyen egyszerű, talán kicsit elegánsabb fekete kabátot. Azt hiszem ez most egészen divatos, hiszen egész sokszor jön szembe velem valami hasonló. Mint ahogy a kalapom is. Ez mondjuk számomra egészen érdekes, hogy az a fejfedő, amit én két éve vettem Londonban, idén került be a hazai h&m-ek kínálatába. Furi nem? :)


És íme itt az óra, ami a legtöbb inspirációt adta ehhez az erősen minimalista szetthez. Mostanában nagyon divatosak lettek az ilyen hagyományos, egyszerű és letisztult darabok, így ezt a Casio órát választottam rögtön. Úgy érzem nagyon illik is hozzám, na meg rettentő könnyű szinte bármilyen stílusú öltözékegyüttesbe belevenni.:)


Remélem tetszett nektek ez az outfit poszt! Írjátok meg kommentben, hogy hiányzott-e már valami ilyen kaliberű bejegyzés a blogról szerintetek.:) Ti is várjátok már a tavaszt és a jó időt?


Csizma: Cinque ; Nadrág: Pimkie ; Pulcsi: Mango ; Kabát: Mango ; Kalap: H&M ; Óra: prokarorak.huYou Might Also Like

0 komment