OLYAN RETRO || OUTFIT

Tudjátok, én már épp készültem beletörődni, hogy félévente egyszer sikerül nekem csak outfit posztot hoznom a blogra, de hirtelen most azt ...

Tudjátok, én már épp készültem beletörődni, hogy félévente egyszer sikerül nekem csak outfit posztot hoznom a blogra, de hirtelen most azt hiszem két héten belül sikerült kétszer is elmennünk fotózni, szóval most hihetetlenül boldog vagyok, főleg, hogy a fotók is nagyszerűek lettek szerintem. 
Egyébként a posta előtt lőttük a képeket. Szerencsére van olyan régi az épület, hogy elég karakteres legyen háttér szempontjából fotózáshoz, és szerintem valahogy tökéletesen illett a mostani szerelésemre. Nem is tudom, olyan retro érzésem van tőle, no meg az új felsőmtől. Ez is egy leárazások alkalmával szerzett darab, anyu állított vele haza, de nekem szerelem volt első látásra. c: Imádom a pöttyös dolgokat. Igazából az a helyzet, hogy nem vagyok mostanság valami változatos öltözködés terén. A kedvenc cipőm, a kedvenc gatyám, a kedvenc övem és így tovább... szinte mindig ezek vannak rajtam. Valahogy beleszoktam ebbe az egyszerű rutinba, csoda, hogy a felsőm váltogatom (jó azért az erős igénytelenség lenne, főleg ebben az időben.) Egyébként nagyon várom már az őszt, végre meleg pulcsik és bakancsok.
Viszont amíg nincs hideg és sárguló falevelek, addig be kell érnem ezzel a csodálatos pöttyös felsővel, bár beszéltem már róla. Kérlek nézzétek el, hogy ilyen szétszórt vagyok kissé, nem nagyon van rá mentségem, de ez a póló tényleg nagy szerelem.


Egyébként a postán igen meglepő módon, levél feladás céljából voltunk, sikerült pont elcsípnem Rami legutóbbi gift swap szervezkedését, így már alig várom, hogy hogy fog tetszeni Nikinek a meglepetésem. Én ma vettem át a sajátomat, nagyon oda vagyok érte, ha sikerül normális képeket lőnöm, mindenképp írok egy posztot róla.
A képekről szólva pedig... Végre most igazán úgy érzem, hogy jól sikerültek. Imádom ennek a falnak a színeit, alig várom, hogy valami borúsabb időben visszamenjünk és valami igazán őszi outfitet is megörökítsünk itt.Mint láthatjátok, végre sikerült valamit kezdenem a hajammal, bár igen megosztó véleményeket kaptam rá. Van aki szerint egész jó, legalább lányosabb, de van akiknek ez még fiúsabb, mint eddig. Minden esetre, én kifejezetten szeretem ezt a furi kis copfot, így már egészen hosszú haj kinézetét kelti, azt hiszem. Az előző outfit posztomhoz rengeteg hajnövesztéses tippes komment jött, nagyon köszönöm lányok, most már egész sok mindent kipróbáltam közülük. c:


nyaklánc: Ebay ; felső: Mango ; nadrág: Mango ; táska: Mango ; cipő: Converse

You Might Also Like

2 komment