{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Az első...

Micsoda szaftos intimitást élvező poszt lesz ez a mai. Amúgy nem, mármint tényleg nem tudok semmi érdekfeszítőt mondani, az én elsőimről, p...

Micsoda szaftos intimitást élvező poszt lesz ez a mai. Amúgy nem, mármint tényleg nem tudok semmi érdekfeszítőt mondani, az én elsőimről, pedig eleinte meg se akartam ezt a posztot írni. Úgy éreztem ez már túl privát, ez a magándolgom... de igazából végiggondolva, semmi igazán különös nincs az egészben, szóval csináljuk.:)

.... szó, amit kimondtam
Őszintén, sajnos nem emlékszem rá, de talán a traktor-erkély-róka variánsok közül lehetett, ha a papa, mama lehetőségeket figyelmen kívül hagyjuk. 

.... plüss állatom
Brumi a medve, bár nevét csak 2-3 éves korában kapta. Már akkor is hihetetlen kreativitással rendelkeztem. (Ez után viszont a macskámat Tigrisnek, majd a nyulamat Zebrának kereszteltem el. Biológiából viszont jó vagyok.)

.... szerelmem
Hát srácok, bizony nekem még olyanom nem volt.:)

.... csók
Nos, őszintén megmondom nem vagyok én egy nagy csapodár, sőt a rusnya állatok közé tartozom, de nem tudom pontosan, kivel, hol mikor. Na jó, a kivelt, azt sejtem. 

.... legjobb barát/barátnő
Gabi. Tűz és jég voltunk, komolyan, de mindig kiálltunk egymásért, persze azóta már rég elváltak útjaink és nem is tartjuk a kapcsolatot igazán, viszont a xxi. századról beszélünk, így persze, facebookon az ismerősöm...

.... házikedvenc
Szerintem elsőnek nyuszim volt, a fentebb említett Zebra. Azóta is imádom a nyuszikat és ha minden jól megy, egy év múlva lehet is egy szőrgombóc tapsifülesem. (Egyébként kínos, mert az óriás nyuszik jobban tetszenek, de anyu tűzzel-vassal ellenzi. :c

.... macskajaj
Anyukám is olvassa a blogom.:)

.... munka
Régebben csináltam pár grafikát apukámnak a munkahelyének a weblapjára. Nem mondom, sose küldtem még el pár képet görcsösebben emailen ennél.

.... koncert
Az első koncertem, melyen szülőkkel voltam, az a Pink Floyd: The Wall volt. Izgi történet, apuék elvittek egy jó koncertre (visszagondolva tényleg nagyon szuper volt), viszont én ott végig karba tett kézzel álltam, mert nekem holnap meccsem lesz és nem tudom kipihenni magam e miatt a vacak zeneelőadás miatt. Visszatekintve már tökéletesen másképp látom persze.
Az első koncertem viszont szülők nélkül, az az előző évi Strand fesztiválon volt, egy Tankcsapda-Papa Roach kettős és imádtam! Az első koncertnek aranyos története van. Barátnőmmel és az ő barátjával voltam +2 ember és barátnőm, a drága kitalálta, hogy menjünk jó előre. Ez meg is történt, majd ő barátja féltő karjai közé menekülve élvezte végig a koncertet.... Mi pedig hánykolódtunk a tömegben. Egy pasas pont mellettem állt, magasabb volt nálam, pont annyival, hogy ahogy csápolt a borotválatlan hónalja minduntalan a tömeg mozgására neki-neki csapódott az arcomnak. 

.... sminktermék 
Azt hiszem egy Garnieres BB krém vagy Essence vízálló szempillaspirál. c: A BB krém azóta megvan, de nemigen használom, a spirál meg már rég a múlté.

Azt hiszem ennyi lett volna. Én már kíváncsian várom, hogy a többiek mit hoztak össze, de egyenlőre ezekben a pillanatokban, ez még csak a jövő zenéje. Egyébként valaki ott volt a STRAND Feszten? c: 

You Might Also Like

8 komment

 1. Mérhetetlenül irigy vagyok a Pink Floyd koncert miatt. Jó arcok lehetnek a szüleid :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Haha, utólag ostorozom magam, hogy miért nem voltam képes élvezni. Tényleg azok, imádom őket! :)

   Törlés
 2. Az a Pink Floyd azért nem semmi- örülhetsz hogy ilyet megéltél a szüleiddel :D Az első koncertemen én is apámmal voltam,szóval ez nem idegen dolog :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök is! Megbeszéltük apummal, hogy ha törik, ha szakad, mi még együtt elmegyünk egy AC/DC koncertre! :)))

   Törlés
  2. Na az is egy nagy durranás lenne. (: Én is nagyon mennék valamelyik külföldi kedvencem koncertjére (:

   Törlés
  3. Hát őszintén, ki nem? c: Amúgy nemrég (jó elég rég), de voltak itt a srácok.... izé.... öregurak :'D

   Törlés
 3. Úristen, Pink Floyd! Most rendesen sárgulok. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem is tudtam, hogy ilyen közkedveltek :3 Mármint azok között akik a blogomra tévednek :'DD

   Törlés