.tavaszi wishlist...vagy ilyesmi || miért is imádom ezt az évszakot

Először is mindenképp meg kell, hogy jegyezzem, hogy végre, hosszas próbálkozások után, de a magyarblogok elfogadta csatlakozási kérelmem,...


Először is mindenképp meg kell, hogy jegyezzem, hogy végre, hosszas próbálkozások után, de a magyarblogok elfogadta csatlakozási kérelmem, szóval juppi-já-jé, oldalt lehet és ér szívlelni! 

Na de, már régebben elkezdtem írni ezt a posztot, igaz, csak a címig jutottam el, ami a kezdetekben "10 ok amiért várom a tavaszt" hihetetlen kreatív megnevezést viselte, de ahogy telt az idő, a télből tavasz lett (a naptár szerint), így kénytelen voltam és vagyok átszervezni kissé a dolgot. Következzen pár ruhanemű és egyéb, amit bár 70%, hogy nem fogok megszerezni ezen 3 hónap alatt, de álmodozni ér nem?Már régóta szerettem volna legalább egy shortot magasított derékkal, de sehol se találtam. Aztán most a H&M egy tucatnyit behozott, így rögtön ki is választottam a két kedvencemet és még szép, hogy a feketéket. Szerintem, ez az egy amit tuti beszerzek így vagy úgy, bár most még kicsit soknak tűnik az ára. Egyébként szerintem nem a bőrhatású lesz, bár az is kedvenc, de van már csípő változatban és azért ilyen habzsi dőzsi nincs, hogy kettőt...c: 


Továbbra is a H&M-nél maradva, ezt a két "fölsőt" néztem ki. Egy "csinosabb" Ramones pólót már régóta keresek, de sajnos még csak a Rockpincében futottam vele össze, a fiú részlegen. A rövid hajam ellen fontos, hogy ellensúlyozzak valamivel, így általában inkább a crop top bandás pólók jönnek szóba nálam.
A másik darab itt pedig egy kimono. Tavaly nyártól őszig végigkajtattam az összes fast fashion boltot egy nyamvadt kimono után, de sehol se találtam (szépet), viszont ez kifejezetten tetszik.. majd meglátjuk mi lesz. 


Őszintén, létezhet tavaszi lista Vans cipő nélkül? Igen, sajnos én is ebbe a hibába estem, de had magyarázzam meg. Van már egy ugyanilyenem (3 rugó volt, mert "hibás"), de miután megjártam vele egy fesztivált és a nyarat végigdeszkáztam vele, kicsit elkopott szegény, szóval kéne egy pótlék. Amúgy deszkázásra nem jó ez a cipő, viszont a többi cipőm még-inkább nem...
Viszont ezek a Toms cipők a szerelmeim. Devergos változatban van egy farmer anyagúm, de egy ilyen fekete egyszerű a szívem vágya. Sajnos nem a legolcsóbb, de hát most csak álmodozunk. 

Szóval ezek lettek volna az én nagy vágyaim. Nektek mik? ^-^ Esetleg valami egyezik? 

You Might Also Like

8 komment

 1. Egy Toms cipőt én is szívesen beszereznék. ;) Most olvastam, ha veszel egy darabot akkor egy másik ugyan olyat odaadnak egy rászorulónak. Szerintem így már enyhítettél is a bűntudatodon, hogy olyan drága.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, maga az egész cipő megalkotásának a története nagyon szép. c:
   De inkább segítek egyenlőre máshogy bármilyen rászorulón, mert sajnos így is drága marad a drága cipő. :c

   Törlés
 2. Én a napokban megyek cipőt venni majd a H&M-be...elvileg. :D {az árára még mindig húzom a számat, de nagyon nagyon szeretném, ettől függetlenül.}
  Egyébként most nincs semmi extra kívánságom, meglepő...ahogy jön. Mindeneset egy nagyobb bevásárlásra lassan-lassan elkezdek spórolni. :)
  A Vans cipőkkel úgy vagyok, mint a Konzervekkel {Converse}...szép, és örülnék neki, ha lenne, de túlontúl drágák. ><
  Amúgy tök jó lett a fejléc. ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Milyen cipőt veszel? *--* Igen, hát a H&M és az árak... ma is, bementem 8 rugóval (és már így is úgy éreztem túl sok), hogy én akkor megveszem azt a gatyát.. 12! 12-t kérnek érte! (( Igen, okosan nem néztem meg előtte neten ))
   Egyébként nekem 2 conversem van, egyik féláron volt, a másik pedig AC/DC-s és már az outlet utolsó darabjai közül... szóval full árat én se adnék ki értük.. A Vans-em meg ugye hibás ezért csak 3 rugó volt.
   Egyébként én ezért szeretem nagyon az outleteket, pl az Office-ét. Mindig van Martens és Vans hihetetlen olcsón... csak a méret meg színek ugye... :D
   Egyébként köszönöm :3

   Törlés
  2. http://www.hm.com/hu/product/89217?article=89217-A
   Őt szeretném kimondhatatlanul.♥
   Ha minden igaz holnap megyek megvenni, de így is parázok, hogy nem lesz már a méretemben..ez ilyen általános mindenkori félelem nálam, hogy kinézek valamit, és mire odajutok, hogy akkor megveszem, elfogy vagy hasonló.

   Törlés
  3. Ez nagyon kawaii *__*
   Szorítok neked! ♥ Szerintem tuti lesz a méretedben c:

   Törlés
 3. Huhh én is már mióta keresek magasított derekú gatyákat, de hát Szolnokra, ha hoznak is rögtön elfogy.
  Nagyon nagy Vans rajongó vagyok én is. *w* Jövő héten megyek beszerezni egyet.^^
  A Toms cipő baromira jól néz ki. :o Csak az a baj (a Vans-val együtt), hogy drágák. :/ (ahogy már fent is említettétek)
  Jó lett a fejléced!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát remélhetőleg az ilyen gondok megszűnnek, ha megnyit végre a H&M webshop-ja c:
   Hát igen sajnos nagyrészt a márkát kell megfizetni rajta, mert hát egy-egy vászoncipőről beszélünk(!!!), ami ha nem figyelünk hamar tönkremegy...c:
   Köszönöm c:

   Törlés