MIT LÁTSZ ELSŐRE || OUTFIT

Tudjátok megint kicsit kifordultam magamból, hisz egyenként minden egyes ruhadarab ami ma rajtam volt, nagy kedvencem, illetve hozzám tartoz...

Tudjátok megint kicsit kifordultam magamból, hisz egyenként minden egyes ruhadarab ami ma rajtam volt, nagy kedvencem, illetve hozzám tartozik... Mégis, amikor megláttam őket együtt, egyszerűen úgy elütött tőlem... De szerettem és tetszett.


Az előző posztban pont erről a pulcsimról beszéltem, ami bár sajnos nem eredeti (mert arra rámenne a gatyám), de én ettől függetlenül nagyon imádom és előszeretettel hordom, bár meg kell hagyni, férfi darab, amit az én rövid hajam nem igazán ellensúlyoz. Egy egyszerű bőr kabáttal vettem föl (amire szerintem egyszer az életben mindenkinek be kell ruháznia, mert túlélő darab) illetve a mostani kedvenc gatyám is rajtam volt, ami kicsit olyan bőr hatású, de nem viszi túlzásba.

Cipő gyanánt pedig a fehér conversemre esett a választásom, hisz végre tavasz van és nem mellesleg ez is egy "alap darab" ha szabad így fogalmaznom, ha nem is a converse, de a vászoncipő igen. 

Na de mire akartam utalni a címmel? Nézzetek rám, aztán képzeljetek oda szép hosszú nyílegyenes barna hajat, esetleg lehet ombre is. Na, értitek már? Első ránézésre egy tökéletesen átlagos ruha, hisz fehér cipő, akár a Nike Air Force, minimalista pulcsi, mint valami amerikai focimez, bőr kabát, minden fekete és az elmaradhatatlan visszahajtott feliratos sapka... Mégis, a részletekben egytől egyig különbözik ettől az általánosított képtől. Szóval ezzel az összeállítással csak ezt szerettem volna megmutatni, hogy minden pici darab, ami belőled van, összerakhat egy olyan képet is, ami megtévesztő, ám de elfogadott a többiek körében, mégis TE VAGY. 


Szóval igen, semmi sem az, aminek látszik. Kivéve cimborám szeme, aki az első képen figyeli a kezem, ahogy csikizem. Igen, hihetetlen művészinek érzem ezt a képet. Na de, mostmár ti jöttök. Hogy tetszett az outfit? Hogy álltok az ilyesmi stílusokhoz?*sapka: Rockpince ; kabát: Mango ; pulcsi: Ebay~másodkézből ; nadrág: Mango ; cipő: Converse ékszerek: H&M*

You Might Also Like

2 komment

 1. Szuper lett ez az outfit. Az összes darab nagyon tetszik, magamon is simán el tudnám őket képzelni. Az egész összkép kontrasztját a graffiti fal adja meg. ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj köszönöm! c:
   Igen, ennél a falnál nagyon szeretek fotózni, mert minden egyes graffiti más és más, mindig illik valamelyik az aktuális szereléshez. :D

   Törlés