.kedvenc posztjaim || MÁRCIUS

Ismét vége egy hónapnak és ez nem jelenthet mást, mint hogy tele lesz minden blog a havi-kedvencek rovatával. Nos, ez alól az ambivalentina...

Ismét vége egy hónapnak és ez nem jelenthet mást, mint hogy tele lesz minden blog a havi-kedvencek rovatával. Nos, ez alól az ambivalentina se tud kibújni, mivel szerencsésem elindítottam még év elején a "hónap kedvenc posztjai" sorozatot, ahol lényegében más blogok számomra hasznos/érdekes bejegyzéstét ajánlom/reklámozom. Persze, fontos itt megjegyezni, hogy ez egy mozgalom, vagy ahhoz hasonló, így szívesen látnám, hogy ha többen is belesűrítenék a kedvenceikbe még a többiek bejegyzéseit is. 

Akkor vágjunk is bele, meg ilyenek. Egész hónapban olvasgattam és mostmár tudatosan könyvjelzők közé mentettem ami tetszett. Azt hittem minimum 10-15 bejegyzést össze is gyűjtöttem, de ahogy most nézem, ez messze nem így van. Pedig őszintén, eleinte olyan soknak tűnt. 
Elsőnek egy számomra eddig ismeretlen blogról szeretnék írni. Juditról és a Zöldsaláta blogjáról bizony szánom-bánom, de eddig nem hallottam. Viszont! A mostani kedvencekbe 2 posztja is belekerült. 

Ha nem szereted a metált, ne öltözz metálosnak. Ilyen egyszerű
Azt hiszem ez a poszt többnyire ismert, sőt, de azért megemlíteném. Először is a sztoriról én nem is hallottam, viszont magával Judit véleményével többnyire egyet kell, hogy értsek. Bár megjegyezném, hogy az egész "kollekcióban" voltak elég jó cuccok is, amiknek nagyon-nagyon tudtam örülni. (Pl. a Cobain idézetes atléta) 

A második poszt pedig a A Nőnap margójára: elég nőies vagy?
Tudjátok, a rövid hajam miatt azért én is helyre-közre megkapom, hogy túl fiús vagyok, esetleg biztos vagyok e lányságomban... Szóval ez a poszt kifejezetten jól esett.:)

A következő poszt egy játék-ajánló lesz, mégpedig a Pretty Pointless Posts jóvoltából. Jó játék, ráadásul remek ajánlószöveggel és mindezt az is bizonyítja, hogy már meg is szereztem a Shelter 2-t. Azóta pedig rájöttem, hogy milyen keveset játszok, szóval begyűjtöttem pár indie játékot. Remélem a jövőben még lesz ilyen ajánló nálatok, mert a Shelter 2-re magamtól tuti nem találtam volna rá. 


Sajnos elérkeztünk az utolsó poszthoz. Most valahogy olyan gyorsnak tűnik ez az egész ajánló, de lehet, hogy csak én pörgök hihetetlenül. Minden esetre a Cherhez la Femme blog zárja a sort, mégpedig a drogériás maszkok tesztjével. 
Már régóta nézegettem őket (a maszkokat), de még sose sikerült egyet se beszereznem, így jól jött ez a kis támpont, amiből kiindulva el is terveztem, hogy glamour napokon elkapok 2-t kipróbálásra. :) 


Nektek mik voltak a mostani kedvenceitek? ^-^

You Might Also Like

4 komment

 1. Köszönöm, nagyon örülök, hogy hasznos volt a poszt :) <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ^-^ én köszi, glamour napokon majd beszerzek párat :'D addig úgyse jutok dm-közelbe.

   Törlés
 2. I just want to say thank you for sharing this post, because it's really amazing!
  And I already can't wait for the new one!

  Diana Cloudlet
  http://www.dianacloudlet.com/

  VálaszTörlés
 3. I just want to say thank you for sharing this post, because it's really amazing!
  And I already can't wait for the new one!

  Diana Cloudlet
  http://www.dianacloudlet.com/

  VálaszTörlés