{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - 50 perc alatt VKP poszt kihívás

Srácok az a helyzet, hogy össz-vissz 50 percem maradt, a mostani VKP posztra. Igen, eddig ihlet hiányban szenvedtem, ráadásul a tanulás é...

Srácok az a helyzet, hogy össz-vissz 50 percem maradt, a mostani VKP posztra. Igen, eddig ihlet hiányban szenvedtem, ráadásul a tanulás és a fáradtság is beleszólt kicsit a dolgokba, de azt hiszem, végülis ez egész sok idő, szóval remélem össze tudok hozni valami értelmeset és így legalább meg is van a poszt címe, miszerint Nina 50 perc alatt ír VKP posztot, mert nem mondták meg neki miről írjon és gondolkoznia is kellett. 
Nos, igen, drága VKP anyunk a szülinapi vigyázz kész posztolj témánknak nem választott semmit. Szabad kezet adott nekünk, így szerintem nem csak az én dolgomat nehezítette meg, hisz ez volt a kéthetente lévő egyetlen biztos pontom, hogy mikor és miről írjak. 

Na de egy ilyen hosszú bevezető után már érdemes lenne elmondanom, hogy nem csak a vkp ünnepel, hanem az ambivalentina is -igaz csak félig-, hisz a blog 4 nap múlva 6 hónapos lesz, ebből következik, hogy féléves és jaj, hát nem is tudjátok, milyen öröm ez nekem. Szóval igen száraz témával jövök, statisztikákkal, de ahogy itt olvadozok és nyáladzok az örömtől, talán egész emészthető lesz.
Tehát a blog még 2014. augusztus 29.-én jelentette meg az első bejegyzést a felületen, innentől kezdve majdnem rendszeresen frissítve is volt. Eleinte szimpla outfit-es, fashionblognak indult, de egyre inkább éreztem, hogy nekem ez így nem megy.. Igaz, ez is én vagyok, de csak egy icipici részem és mivel nem akartam emellett a lap mellett még 1000 másikat vezetni, így inkább lassan föltettem más témában íródott posztjaimat is. Így indult útjának például a KPOP sorozat is, melynek az első része a legtöbbet olvasott poszt a blogon. 

#random statisztikák#
Feliratkozók száma: 40
Oldalmegjelenítés összes: 8 536
Csak ebben a hónapban: 2 666
Legnézettebb poszt: .amikor megcsap a keleti hullám || KPOP #1
Legnézettebb poszt adatai: 238 megtekintés
Legnagyobb forgalmat hozó forrás: Facebook

Őszintén ezeken az adatokon hol meglepődök, hol nem. Hisz számomra ez a 8 500 körüli megtekintés zseniális, csak úgy, mint a 40 föliratkozó is. Remélem ez azt jelenti, hogy 6 hónap múlva, amikor a blog a tényleges szülinapját fogja ünnepelni duplázhatunk mindenből.:)
Viszont ugye ti is tudjátok talán, hogy mennyit promózom a blogot facebook csoportokban, így ez nem meglepő, de mostanában próbáltam kevesebb helyre és leginkább csak a saját platformomra és boldogan vettem észre, hogy igaz, meglátszik ilyenkor az olvasottságon a dolog, de mégis, így is jöttök és olvastok, ami engem személy szerint nagyon feldob, bár gondolom nem csoda. 

Szóval azt hiszem nem is húzom tovább a szót, talán még elmondom, hogy vannak terveim, vannak bizony, a jövőre, hogy világuralomra törjek meg ilyenek, persze ugye a bloggal együtt és egyre nagyobb hadsereget gyűjthessek olvasóim személyében. Ez, most lehet kicsit Hollywood Hírügynökség copy volt... No, de sebaj. Szóval igen, mindenképp szeretném folytatni a KPOP sorozatot, szóval ha ezzel kapcsolatban lenne ötletetek vagy kérésetek és kérdésetek, akkor oldalt a TUMBLR fülön keresztül tudtok írni vagy emailezni is lehet.
Ezen kívül a diy részleget tervezem felturbózni, már csak azért is, mert a saját gardróbomat is szeretném kicsit alakítgatni. 
Ezenkívül ugye a személyes posztok is folyamatosan íródnak, de az outfit vonal se tűnik el.
Őszintén annyira várom már a tavaszt! Végre levehetjük az óriási kabátjainkat és lehet változatosabban öltözködni, zseniális lesz, én mondom.

De ez egyenlőre a jövő zenéje. További titkos projektek is készülnek a háttérben, de ugyan kit érdekelnek, szóval zárom is a soraimat és még csak 44 van, szóval azt hiszem, KIHÍVÁS TELJESÍTVE! 

You Might Also Like

2 komment

 1. Én szinte mindig ilyen last minute VKP-s vagyok. :D Nincs is annál jobb érzés, mikor percekkel 6 előtt sikerül megírni a posztot! Valami euforikus tud lenni. Szerintem szuper ez a statisztikás dolog, mindig szívesen olvastam őket és boldog szülinapot előre is akkor a blognak! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én nagyon utálok last minute blogger lenni, egyszerűen idegőrlő, hogy nincs kész, de tényleg, amint beállítottam mindent és a "közzétételre" nyomtam, egyszerűen siker élményem volt!
   Igen, a számok nem állnak valami közel hozzám, de a statisztikákat nagyon bírom.:)
   És hát köszönöm így előre is ^.^

   Törlés