{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - 3 kívánság

Mikor Szilvi kiküldte az emailt, hogy most szerdán miről kell írni, bennem csak annyi kérdés merült föl, hogy mégis mi ez? Ez most igen mű...


http://eletespillecukor.blogspot.hu/2014/02/egy-uj-kezdemenyezes_19.htmlMikor Szilvi kiküldte az emailt, hogy most szerdán miről kell írni, bennem csak annyi kérdés merült föl, hogy mégis mi ez? Ez most igen műveletlennek tűnik, de tényleg, én nem gondoltam volna, hogy az aranyhaltól kell most kívánnunk kereken hármat. ( Ha jobban tetszik az Erdeitündértől vagy a nagy Nyúltól.)  Ne de tényleg, ez a feladat, szóval össze kell, hogy szedjem a gondolataimat, mégis mit kívánnék, ha természetesen lehetne.


1. Egyértelműen elsőnek egy sikeres (überszupermagaspontszámos) német vizsgát, mert jaj, nagyon félek, hogy mi lesz vele júniusban. Ugyanakkor már szimpla "tudást"is kívánhatnék, hisz már a német vizsgához is valamennyi agyi tevékenységet kérek...:)

2. Egy saját tárhely is elég jó lenne, bár ez csak pénz kérdése, meg amúgy is még fiatalka az oldal egy ekkora befektetéshez. Viszont, azt legalább tökéletesen tudnám kezelni, mert hát had valljam be, kissé hiányzik, hogy minden az én kezemben legyen (ugyanakkor a bloggernek is remek lehetőségei vannak, ugyanakkor úgy érzem kissé, hogy meg van kötve a kezem.) Egyébként nagyképűen biztos nem használnék wp-t hozzá, mert nekem nagyon nem jött be. Na de, majd a későbbiekben ez a pont biztos teljesül...valahogy....:)


3. Nirvana koncert. Talán, sőt biztos, hogy a három kívánság közül ez a leglehetetlenebb, már csak azért is mert Kurt Cobain már nem él.:c Ugyanakkor én nagyon nagyon szeretem a zenéjüket és jó lenne élőben hallani tőlük, de sajnos nem lehet.... Lehet, hogy akkor már időutazó képességet kéne kérnem?

Egyébként erről a feladatról egy vicc jutott eszembe, még apu mesélte régebben. Szóval 3 süni sétál az északi sarkon. Meglátja őket a jó tündér és megsajnálja a tüskéseket.
- Kívánhattok tőlem hármat.- ajánlja fel nekik.
Első süni: - Jaj én annyira szeretnék otthon ülni a kis fotelembe.- Az első süni eltűnt.
Második süni: - Jaj én annyira szeretnék otthon a kandalló mellett forrócsokizni.- A második süni eltűnt.
Harmadik süni: - Jaj nekem annyira hiányzanak a testvérkéim, legyünk megint együtt.
A három kis süni tovább sétálgatott az északi sarkon. 

You Might Also Like

2 komment

 1. A Nirvana esetében kívánhattad volna Kurt Cobain felélesztését is és akkor lehetne koncert (:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát nem tudom, hisz ha öngyilkos lett, nem hinném, hogy nagyon megörült volna, hogy megint életben van. Bár ugye kétes, hogy megölték vagy ő maga tette. (Legalábbis én így tudom.) Szóval azt hiszem jobban örülne, ha a múltban látogatnám meg és nem a jövőbe hoznám vissza.:)
   Ettől függetlenül ez is egy remek ötlet. ^^~

   Törlés