.már megint EBAY || szórom a pénzt bizony

Igazából még nem jött meg minden és ami pedig itt van, az jelen pillanatban nincs nálam, így hát azt hiszem kéyntelen leszek az ebayes képe...

Igazából még nem jött meg minden és ami pedig itt van, az jelen pillanatban nincs nálam, így hát azt hiszem kéyntelen leszek az ebayes képeket használni. Viszont ez nem akkora baj, hisz amik megjöttek, azok mind pont ugyanolyanok, mint a képükön, tehát teljesen elégedett vagyok, már csak azért is, mert pár cuccos sokkal hamarabb ideért, mint kellett volna. 
Na de elég is a rizsából, mert gondolom mindenki tűkön ülve várja már, hogy mit vásárolgattam össze, na akkor nézzük is: 
Headset-Earphone-Bear-Headphone-Cable-Cute-Wrap-Winder-Organizer-Holder-Managerkpop-korea-piercing-clear-crystal-rhinestones-silver-flower-ear-stud-earring-1PC

Azt hiszem elsőnek ez a két apróság érkezett meg. Ez a rilakkumás fülhallgató tartó nagyon hasznos, na meg extra kawaii, szóval mostanság minden nap szépen csomómentesen őrzi nekem a fülesemet a táskámban.
Eza fülbevaló volt pedig az első licites játékom. Azóta persze rákattantam rendesen és amit csak lehet licittel a világ legminimálisabb árán veszek meg. Egyébként régebben volt egy ilyesmi fülbevalóm és nagyon imádtam is, csak elveszett, így most nagyon örültem a fejemnek, hogy találtam egy ilyet. Egyébként meglepő módon egy kis dobozkában érkezett, szóval meg is lepődtem, hogy nem csak egy kis nejlonba volt bedobva.:) 
New-Gemstone-Rock-Quartz-Healing-Pointed-Chakra-Reiki-Pendant-Bead-For-Necklace2pcs-Pro-Silver-Blackhead-Comedone-Remover-Acne-Blemish-Pimple-Extractor-Tool

Mostanában olyan nagy divat lett ez a kristályosdi, hogy 3x is aludtam rá, hogy biztos kell e nekem ilyen. De végül arra jutottam, hogy nem érdekel, hogy a többiek mit hordanak vagy ha mégse tetszik, legalább könnyű lesz tovább adni.
Ezt a mitesszerkinyomó varázspálcát már nem is tudom kinél láttam, minden esetre köszönöm neki a posztját, pont ma érkeztek meg (egyébként kiderült, hogy Pannánál). Még nem próbáltam ki, majd hétvégén, hogy ha esetleg szörnyszülötté tesz, ne kelljen a publikum elé mennem. 
Anime-K-Project-Homra-Pendant-Necklace-Cosplay-Costume

Már egy ideje gondolkodtam rajta, hogy föl kéne dobni valamivel az amúgy alapjáraton mindig fekete körmeimet. No, eszembe se jutott bármilyen színes lakkot beszerezni, inkább rendeltem pár ilyen eldobhatóbb ecsetet, hogy azokkal ügyeskedhessek. Na majd meglátjuk mi lesz belőle.
Már nagyon-nagyon régóta szerettem volna valami K-projectes cuccot, de sajnos az árak többnyire 2 rugónál kezdődtek, így hihetetlenül megörültem, amikor megláttam, hogy licitre tették ezt a nyakláncot. Szóval egyből lecsaptam rá és már úton is van Mo. felé. 

Most csak ennyi minden gyűlt össze, de folyamatosan nézelődök, szóval valószínűleg nemsokára egy nyálcsorgatós wishlist-el fogok jelentkezni.;) Ti mit rendeltetek legutóbb? Esetleg kéne ezek közül nektek is valami? :3

You Might Also Like

6 komment

 1. Nekem most a legutóbbi boldogságom egy ilyen réteges csipkenadrág {lehet már te is láttad ebayen, így hirtelen nem tudom a pontos nevét}, amit még novemberben rendeltem és január végére jött meg. Már teljesen lemondtam róla, úgyhogy nagyon örültem amikor megjött.
  Kristály nyakláncot én is rendeltem, mondjuk még a nagy divathullám előtt :DD opalit kővel, de szeretnék még egy tiszta fehéret meg egy hasonlót ahhoz amilyet Te is beraktál. :)
  Egyébként én most ebay-stoppon vagyok, amíg ki nem fizetem teljesen a gépemet {fényképező}, de elvileg pár hónap alatt meg van...addig is szorgosan mentegetem el a linkeket. :DD

  Nico.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt hiszem rémlik igen, nekem ilyesmi volt a halál ereklyéi-s nyakláncom, ami végül megérkezett, de már rég visszakaptam a pénzt. c:
   Mostanság nekem is elfogyott a pénz a kártyámról, de miután sikerült pár könyvemet eladnom, így most a lehető legminimálisabb árakon vásárolgatok... komolyan a licitek koronázatlan királynője címre hajtok lassan :)

   Törlés
 2. Szerintem nálam láttad a mitesszer biszbaszt, és kíváncsian várom a véleményed :)
  (nem fog szörnyszülötté tenni!) :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj tényleg, akkor mindjárt szerkesztek egyet és belinkelem azt a bejegyzésed ^^
   (( nem bírtam magammal és már kipróbáltam és tényleg nem tett azzá :o ^^))

   Törlés
 3. Nagyon tetszik, a fülhallgató tartó, cuki :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :3 Mindig megmosolygom, ha a kezem ügyébe kerül :)

   Törlés