.kedvenc posztjaim || FEBRUÁR

Igen, képes vagyok utolsó pillanatokban megírni ezt a posztot. Egyrészt, mert szörnyen lusta vagyok, másrészt pedig nem volt időm rá. Bizo...


Igen, képes vagyok utolsó pillanatokban megírni ezt a posztot. Egyrészt, mert szörnyen lusta vagyok, másrészt pedig nem volt időm rá. Bizony, nem egyszer előfordul az emberrel, hogy bár szeretné, ne m tudja összehozni a dolgokat. Nos ez a poszt is kissé erre a sorsra jutott, illetve lássuk be, nem is akartam megírni. Hogy miért? Mert sok a munka vele, tele van a fejem a némettel és igen, most egy kicsit nyávogok nektek...
Na, ennyi elég is volt, nézzük a kedvenceimet ebben a hónapban.

Nem lennék őszinte, ha azt mondanám rendszeresen olvasom ezt a blogot, akkor se, ha azt mondanám ismerem. Nem, csak belefutottam. Érdekes volt a cím, elolvastam és láss csodát, itt kötöttünk ki. Most ajánlanám nektek, olvasóknak, blogolóknak, hogy vessetek rá egy pillantást, mert megéri.
A blogvilág tényleg átalakul(t), de ez a dolga neki is, hisz MINDEN változik.:) 

Ebben a hónapban, mint látjátok eléggé a blogfogaskerekekig ástam. Hiába, számomra talán maga ez a "jelenség" és a "hogyanja" a legérdekesebb. Mellesleg, pont itt találtam a februári összegzőben a felül olvasható posztot, szóval köszi Reeka.^^ 

Már egy ideje érlelődött bennem a gondolat, rá is kerestem ebay-en, de ekkor találtam meg Chloe posztját és ezzel véglegesen eldőlt bennem: Kell egy óra.
Aztán körülnéztem és rájöttem, mekkora divat is most ez a  Daniel Wellington féle karperec, szóval letettem róla, meg hát, valljuk be, eredetit kéne venni, de annak meg borsos ára van. Ugyanakkor gyönyörű, szóval Chloe viseld egészséggel.:) 

Srácok, lehetne kedvences poszt Nati nélkül? Ugye, hogy nem. Szóval igen, megint jött, írt és engem megfogott. Mármint a szó szoros értelmében. Az első két poszthoz kapcsolódva, íme még egy kis fogaskerék-baki adag, melyeken én csak a fejemet fogtam, hogy hogy felejthettem el. (Egyébként Nati a görgetésnél javaslom a billentyűzeti gombokat, én sose a görgőt használom, hanem ezeket, így nem kapsz talán idegbajt. :') Én pedig nagyon utálom, amikor külön kattintanom kell a cikkekért, szóval izlések és pofonok.) 

Azt hiszem ennyi lett volna e hónapra. Remélem benéztek hozzájuk és tetszeni fognak az olvasottak.:) 

You Might Also Like

6 komment

 1. Köszönöm az említést, és örülök, hogy találtál a rövid (khm. hosszú) ajánlómban érdekes olvasmányt :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. bármikor, nagyon bírom a blogod. c:
   hát igen... emberes mennyiséget zúdítottál ránk, az olvasókra... nem úgy, mint én :)

   Törlés
 2. Fel is nevettem az első mondaton, köszönöm, hogy ismét beválogattál! :)) Én laptopon vagyok és a touchpadot nyüstölöm, a gombokra nem vagyok rászokva! :D DE örülök, hogy tetszett a posztom, a többiekét pedig szerencsére már olvastam :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ennek örülök, mert amúgy borzasztóan humortalan vagyok. c:

   Törlés
 3. Nagyon jó, hogy így összegyűjtöd a hónap kedvenc cikket. Én is gondolkozom rajta, mert ez egy kezdeményezés is lehetne (jól emlékszem, hogy még régebben írtál valami ilyesmit?). Én szívesen csatlakoznék.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. igen, igen kezdeményezés, de úgyis annyian csinálnak hónap kedvenceit meg ilyeneket, hogy erősen háttérbe szorult ez a vonal. :c
   örülnék, ha csatlakoznál, legalább már ketten lennénk~
   vagyis többen, mert páraknál már láttam hasanló bejegyzést ahol említették, hogy láttak valami ilyesmit...:)
   na de száz szónak is egy a vége, örülök ha tetszett, és remélem a márciusi lista már nálad is publikálva lesz ^^

   Törlés