.kedvenc gamer youtubeosaim || magyar

Srácok őszintén, már fogalmam sincs hova tart ez a blog (haha, dehogynem, de ez nem fog nektek tetszeni azt hiszem....), de most is e...Srácok őszintén, már fogalmam sincs hova tart ez a blog (haha, dehogynem, de ez nem fog nektek tetszeni azt hiszem....), de most is egy olyan bejegyzéssel jönnék, mely a további kedvenceimet taglalja, mégpedig a youtubeos, magyar gamer csatornák közül. 

Igazából régebben néztem több csatornát is, de mostanra eléggé másfelé orientálódott az érdeklődésem, így csak páran, vagyis ketten maradtak meg igazán. Most bevághatnék egy csomó videóst, hogy hosszabb legyen a poszt, de lássuk be, nem ajánlom őket ténylegesen és elméletileg tényleg a "kedvenceimről" van szó, így érdekes is lenne, nem?
Egyébként még egy régi blogomon írtam egy ilyen posztot és el is játszottam, hogy ezt és ezt és ezt nézem, de őszintén, minek és már megint csak ismétlem önmagam, szóval inkább csapjunk bele a lecsóba és a gamereimbe. Tehát!

A majonézharcos Alexet, nem hinném, hogy az örökké általánosítást kiérdemlő 12 évesek ne ismernék, viszont talán az én korosztályomban, főleg így a lányok között nem biztos, hogy olyan népszerű... Én azonban nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, kicsit fáradtabb poénjai vannak, de tényleg, egy embert kifacsaró németes nap után remek érzés csak bámulni a videóját és ló módjára nevetni rajta.
A kedvenc sorozatom tőle furcsa mód a QnA és meglepő módon az EzMiez, mely a legsikeresebb, ha még most se jött meg a kedvetek hozzá, akkor had idézzem, ezt a remek személyt, aki nemrégiben hajatlan lett, mégpedig "Elég Bajaz!"


Másodjára pedig egy kicsit komolyabb személy, Pingvinharcos, azaz Sirius, azaz Viktor lenne még itt és az ő cimbije Slowmo2, azaz Máté. Eleinte meg kell, hogy mondjam, nagyon nem érdekeltek a videói, pedig a legtöbb barátom nézte.. Aztán valahogy én is és ez volt minimum 3-4 éve, szóval azóta majdnem töretlenül nézegetem a videóit és meg kell, hogy mondjam kifejezetten szeretem, mivel egy tényleg értelmes ember. Tehát értitek, meg tudja fogalmazni a gondolatait és élvezetes hallgatni, mert igényesen mondja el a mondanivalóját ami mindig van. c:
Nemrégiben belekezdett egy Sims4-es sorozatba, szóval drága hölgy olvasók, mindenképp ajánlanám a figyelmetekbe, illetve az uraknak is, mert egy nagyon érdekes szemszögből kezdte meg a játékot, mely alapvetően azt mondanám "elütne" a csatorna profiljától, mégis ezzel a fajta tartalommal, egyáltalán nem. 
Egyébként tőle természetes módon a Minecraft tartalmakat kedveltem a legjobban mindig is, hisz be kell, hogy valjam még most is nagyon szeretem ezt a játékot, bár rég nem játszottam vele. Továbbá a Simcity sorozata és a Game Dev Tycoon, mivel eredetileg ezekhez a játékokhoz közöm nem volt, de az ő hatására, mindenképp meg akartam szerezni. c: Tud valamit a srác.

Szóval ők ketten lettek volna a kedvenc magyar youtube gamereim, nem tudom, ti szoktatok ilyen tartalmakat nézni youtubeon? Esetleg vannak itt az olvasóim között további gamer hölgyek és urak? :)

You Might Also Like

0 komment

.partnerek és barátok