.BTS outfit || KPOP #4

Igazából ez a szett már farsangi jelmeznek is jó lenne, bár van aki simán fölvesz ilyet csak a mindennapokra is. Minden esetre nekem ez az ...

Igazából ez a szett már farsangi jelmeznek is jó lenne, bár van aki simán fölvesz ilyet csak a mindennapokra is. Minden esetre nekem ez az öltözék igen komolyan kívül esik a komfortzónámból, de mindent az olvasókért! (Na jó, azért annyira nem.) Szóval ez az outfit a BTS aka Bangtan Boys koreai fiúcsapat öltözködésének reprodukciója, nem tudom mennyire eredményes, mert sok kellék hiányzott az én ruhatáramból, leginkább talán az arany kiegészítők és láncok, de hát az a helyzet, hogy én erősen ezüst párti vagyok, így egyáltalán nincs arany színű ékszerem... maga arany arany bármim meg végképp.

Viszont ezzel a poszttal én is részt vennék a 99 HYPES blog fashion blog kihívásán, melynek az a lényege, hogy öltözzünk full feketébe. Itt muszáj megjegyeznem, hogy már régebben is próbáltam végrehajtani ezt a feladatot, de egyszerűen már nem tudok tényleg csak feketét hordani. No persze, most mindenki ezt a "divatot" követi, de én világ életembe feketét hordtam és tavaly jutottam el addig, hogy annyi beszólást és emozást kaptam, hogy soha többet nem akartam feketét hordani. Pici pici sebek, de maradandóak.:/ Bár még most se hordok színeket, de legalább a szürke összes árnyalatát magamra öltöm. 


Kicsit minden lóg így rajtam, ami be kell,hogy valljam, nagyon furi volt. Vicces, mert alapvetően egész vékony lábaim vannak, de ebben a leggingsben extra vastagnak tűnnek.. Hát hogy is mondjam, számomra biztos, hogy előnytelen az ilyesmi stílus.

Minden esetre a közeledő farsangi beöltözések egyikére nektek is illetve nekem is azt hiszem megfelelő szerelés lenne ez. Vicces volt "egy BTS" tag bőrébe bújni és nem tudom felismeritek e, de ez nagyjából egy Suga szerelés a ORL8 2? album időszakából. 

beanie: H&M; nyaklánc: H&M; fülbevalók: Ebay; H&M; pulcsi: Forever 21; szoknya: Zara; leggings: Tezenis; cipő: H&M
*áh egyébként nem szeretem a H&M-et....* 
Hogy tetszett ez az outfit? Hasonlít egy kicsit is a BTS arculatához? Legyen még ilyen "kpop idol szett"? :)) 


You Might Also Like

0 komment