.webshoppok amikről még nem hallottál || Virgin Blak ; Shop Jeen

Mostanság egyre divatosabb és ugye kényelmesebb is az internetről beszerezni, konkrétan bármit. Ezzel én se vagyok másképp, hisz láthattáto...

Mostanság egyre divatosabb és ugye kényelmesebb is az internetről beszerezni, konkrétan bármit. Ezzel én se vagyok másképp, hisz láthattátok már mennyi időt el tudok ügyködni az ebayan. 
A mai posztban viszont arra gondoltam megmutatom a két kedvenc ruharendelős oldalamat, bár megjegyezném, hogy még semmim sincs egyikről se és talán sokkal inkább valahogy csak szemgyönyörködtetés vagy éppen nevetés céljából nézem meg őket. Nem hinném, hogy sokan hallottatok erről a két oldalról, de most legalább fogtok.:)


Az oldal eredetileg férfi ruházatot árul, de olyan hihetetlen jókat, hogy egyszerűen folyton csorog a nyálam tőlük. Szerintem igazából uniszex a legtöbb cucc, mert egyébként is a punk és alternatív öltözködés a fiúk és lányok körében is meglehetősen egyforma, vagy legalább hasonló. Az árak elég magasak, hisz Rick Owens és Hood By Air cuccokat is (példának okáért) forgalmaznak, de egész szép leértékelések is szoktak lenni, szóval ha valakit érdekelnek ezek az irányzatok, és odavan -akárcsak én- az öltözzünk dementor-ninjának mozgalomért, akkor érdemes figyelni az oldalt.:) 


Ez az oldal egy vicc komolyan, ettől függetlenül nem kizárt, hogy valamikor rendelek innen valami hülyeséget, bár ahogy néztem, itt se olyan kis aranyosak az árak... Az oldal stílusa behatárolhatatlan számomra, de tumblrröl ismerős. Wc papírtól plüssállatokig és szőrös öngyújtóig mindent megtalál az ember. Egyébként főként lányoknak készítenek ruházati termékeket, de van egy kisebb menü a férfiaknak is.:)

Remélem tetszett a bejegyzés és elnézelődtök a két webshopon. Ismertétek már őket? Mik tetszenek róluk a leginkább? :)

You Might Also Like

0 komment