.rövid, nagyon-nagyon rövid || outfit

Igazából nem is tudom mi ütött belém, de leginkább az lehetett a legfőbb okom erre a lépésre, hogy a jobb szememmel már nem is láttam, úgy ...

Igazából nem is tudom mi ütött belém, de leginkább az lehetett a legfőbb okom erre a lépésre, hogy a jobb szememmel már nem is láttam, úgy eltakarta a hajam. Szóval rászántam magam és elmentem fodrászhoz, ahonnan rengeteg levágott hajjal, de még mindig nem kopaszon távoztam. Szerencsém van, elég dús hajkoronával rendelkezek. 

Egyébként aznap nem is úgy terveztem, hogy fotózni fogok, szóval ez egy teljesen "átlagos" szett, olyan szempontból, hogy igazából csak sietve fölvettem valamit, mivel hétfőn nem volt suli és eredetileg csak leugrottunk a fodrászhoz. Egyébként most nagyon rákattantam ezekre a csíkos croptoppokra, nyáron hordtam őket utoljára, de ha aláveszek egy fekete atlétát, azt hiszem elég pofásan néz ki. 

 Egyébként megjegyezném, hogy én nagyon nem vagyok kibékülve azzal, hogy a legtöbb "téli" outfit poszt a legtöbb blogon vagy éppen a lookbookon egyszerűen iszonyatosan lenge. Nem is értem, hogy bírják a suliban is a lányok vékony harisnyában, szandál zokniban és rövid gatyában... Értem én, hogy valahol nekik ez a "stílus", de hát tél van mégiscsak... Vegyünk már föl egy kabátot!

kabát: khujo; cipő: devergo; nadrág: mango; atléta: tezenis; croptop: zara; nyaklánc: pandora; fülbevaló: I am... vagy H&M 


You Might Also Like

12 komment

 1. Nekem nagyon bejön az új hajad és remekül megy hozzá ez a nagyobb fülbevaló! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Igen, szerencsére egy ilyen darabbal a fülemben senki nem kérdőjelezi meg a nememet.:D

   Törlés
 2. Annyira irigylem azokat, akiknek ennyire jól áll a rövid haj *.*

  VálaszTörlés
 3. Merész vagy és vagány :) egyszer majd én is kipróbálom a rövid hajat!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Én mindenkinek ajánlom, hisz a világ legpraktikusabb viselete, no meg nem a hajhossza miatt nő a nő! ;)

   Törlés
 4. Szerintem nagyon jó lett a hajad, nagyon jól áll. :)

  VálaszTörlés
 5. Király lett!!!Nagyon jó a hajad:D

  VálaszTörlés