.kedvenc posztjaim || JANUÁR

Sokaknak megfordult már a fejében, sokak el is kezdték, szóval most én következek. Szeretném bevezetni ezt a hónaponta egyszeri bejegyzést,...

Sokaknak megfordult már a fejében, sokak el is kezdték, szóval most én következek. Szeretném bevezetni ezt a hónaponta egyszeri bejegyzést, melyben a számomra legszimpatikusabb és legjobbnak ítélt más blogokon olvasott posztokat szeretném nektek bemutatni. Terveim szerint, nem a publikálás szerint, hanem az olvasás időpontja szerint mondanám a blogokat, így most is nem feltétlen januári frisseket fogtok olvasni.:)
Azt hiszem ennyi elöljáróban elég is lenne. Ja nem, még annyit hozzátennék, hogy akinek van kedve csatlakozzon! Mármint tényleg, szeretném, ha megszokássá válna, hogy a hónap utolsó napján kiposztoljuk a másoktól való kedvenceinket. 

Tehát akkor most már tényleg belefogok magába a bejegyzésbe. Az első poszt még tavaly, novemberben íródott, de azóta el van mentve könyvjelzőnek. Nagyon praktikus bejegyzés tényleg és amióta olvastam, még jobban próbálok odafigyelni ezekre a "szabályokra" vásárlásnál. Hihetetlen jól elkerülhető a nálam sajnos mindennapi rendszerességű ülök a szekrény előtt tátott szájjal, mert nem tudom mit vegyek fel effektus. 

Ez lehet, hogy egy kicsit furcsa lesz így, hogy már elmúlt karácsony, meg nem is olyan "közérdekű" hivatalosan a poszt, de mindenképp szeretném ajánlani, hogy nézzétek meg ezt a "Mit kaptam karácsonyra" posztot. Alapvetően dicsekvésszerűnek tartom, amikor ajándékokról tesznek ki az emberek posztokat... de ez a poszt nem ilyen. Messze kilóg az összes ilyen karácsony zárós poszt közül, de hogy mivel, azt olvassátok el ti magatok. (Egyébként azzal is, hogy a bloggerina szülinapja is erre az időszakra esett.)

Egyre csak közeledik a Vizsgám és már kezd elegem lenni a folyamatos német tanulásból, illetve egyre rosszabban fog az agyam, így Luca rövidke posztja tanulási tippekkel tele, nagyon sokat segített.:) Bár én is terveztem ilyen posztot írni, mert hát azért valamennyi trükköm nekem is van... de azt hiszem, ő már megdolgozott ezzel rendesen, szóval mindenképp itt a helye.:)

Utolsónak pedig egy igazán motivációs posztot hagytam. Mikor elkezdtem írni ezt a posztot, egyértelműen láttam, hogy ezzel a blogbejegyzéssel kell zárnom, hisz valahol minden egyes mostani ajánlottam egy apró gondolatot rejt talán. Illetve január van éd ha január van, akkor itt az idje az új céloknak és az edzésnek. (El se hiszem, hogy ilyen klisés mondatot leírtam.) Szóval mindenképp olvassátok el ezt a posztot, ha egy jó erős seggberúgásra vágytok!

Remélem tetszettek a posztok és maga, ez az ajánló bejegyzés is.:) 

You Might Also Like

2 komment

 1. Istenem, de aranyos vagy... ^^ Köszönöm a megemlítést! ♥
  Tetszik az ötlet, hogy minden hónapban megosztod a kedvenc bejegyzéseidet - nagyon jó posztokat válogattál össze! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugyan már :) Nagyon tetszett a posztod, mindenképp bele szerettelek volna venni ^^
   Köszönöm, remélem többen is csatlakoznak majd.:) Egyébként vicces, mert rengeteg remek poszt közül válogatni sokkal nehezebb, mint kevésből találni valami jót...amit tényleg úgy érzed, hogy meg kell osztanod az emberekkel.:)

   Törlés