.első eredményem || fitness

Új év, új én, szokták volt mondani. Ilyenkor legtöbben (ahogy én láttam) a fogadalmaik közül leginkább a több testmozgást emelik ki, hisz k...

Új év, új én, szokták volt mondani. Ilyenkor legtöbben (ahogy én láttam) a fogadalmaik közül leginkább a több testmozgást emelik ki, hisz karácsony után végképp ellustul az ember. Nem mondom, hogy velem így volt, de az év végére igen tanácstalan lettem, miután befejeztem a röplabdázást. Akkor most mégis mit kezdjek magammal? - jött a kérdés, hisz sportolni muszáj (szüleim elve és igazuk is van).
Nem szerettem volna csapatban játszani és igazából semmilyen ilyesfajta sportot nem szerettem volna űzni és főleg nem versenyezni (abból elég volt), csak mozogni. Így jött a hétfői szaditorna és az itthoni fitness(?) edzés ötlete.:)

Szóval igen, elkezdtem és csinálom is rendesen... és az első eredmény már jelentkezett is: életemben először sikerült lefutnom a cooper tesztet. Ez hülyén hangzik gondolom nektek, de eddig kb a 17. körnél mindig elájultam. Szóval gáz vagy sem, mikor ráeszméltem a végén, hogy lefutottam, egyszerűen nem hittem el és elsírtam magam. A győzelmet az ájulás és a futás felett végül egy szaditornával (majd a napi kihívások elvégzésével) koronáztam meg.:)

Szóval igen, csak akarni kell és csinálni, hisz más nem fogja helyettünk. Bár én is sokszor vesztek a motivációmból Natinál mindig találok egy apró löketett.. haha szóval egy rúgást ami elrepít egyenesen az edzésig. Ajánlom mindenkinek.

Végül pedig itt pár kép (mert általában sokan keresnek ilyeneket. Én jelen pillanatban ezt a két kihívást csinálom, illetve ezeket az edzéseket nézegetem (egyenlőre). Ezekkel meg még csak szemezgetek:


You Might Also Like

2 komment

  1. a rózsaszín "sexy leg workout" című edzésterv nagyon hatásos,már tavaly november óta csinálom,és a combom sokkal erősebb és izmosabb lett. csak ajánlani tudom,sok sikert hozzá! (én a jumping jackset ki szoktam hagyni,mert panelban lakom:D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, eleinte amikor ugráltam, anyuék mindig rögtön fölrohantak az emeletre, hogy jól vagyok e.:)

      Törlés