.végre végre

Nos srácok, mint észrevehettétek, kicsit megváltozott a blog kinézete. Ez annak köszönhető, hogy ma végre volt annyi kedvem és energiám, h...


Nos srácok, mint észrevehettétek, kicsit megváltozott a blog kinézete. Ez annak köszönhető, hogy ma végre volt annyi kedvem és energiám, hogy nekiugorjak, illetve rettentő módon felidegesítettek az előző sablon bizonyos elemei, mint például, hogy csak telefonos nézetből lehetett kommentelni.
Így fogtam magam és összeraktam ezt a tényleg igazán kis egyszerű sablont és megesküdtem, hogy nem használom többet a blogskins adta a lehetőségeket, mert mindig csak a baj van vele és ha már annak is elkötelezett híve vagyok, hogy a blogon minimális külső tartalom legyen, akkor igazán nem oké, hogy a design meg pont, hogy az.... (( Egyébként sietek a gépeléssel, mert nem tudom mi van velem, de hihetetlen hidegek a kezeim és fáj minden egyes koppintás a billentyűzeten.)) 


Szóval új sablon van és kicsit minden át lesz még a közeljövőben rendezve, hogy átláthatóbb legyen a blog és egyebek.:) Kellemes olvasgatást továbbra is.:) 

You Might Also Like

0 komment