.meglepő poszttéma: KARÁCSONY

Szóval talán észrevettétek, hogy a blogon nem igazán foglalkoztam ezzel a karácsonyos témával. Nem tettem ki visszaszámlálót és össz-vissz e...

Szóval talán észrevettétek, hogy a blogon nem igazán foglalkoztam ezzel a karácsonyos témával. Nem tettem ki visszaszámlálót és össz-vissz egy karácsonyi témával foglalkozó posztot tettem közzé. Ez nem azért van, mert nincs időm posztolni, vagy hanyagolnám a posztot, csak nem értek egyet ezzel a mesterkélt hangulatünneppel. Az egész a mai világban csak egy INDOK a vásárlásra.

Minden tele van leértékelésekkel, itt a black friday, a folyamatos rohangálás az ajándékokért, a díszekért...Pénz, pénz, pénz, miközben ez elméletileg a szeretet ünnepe. Elméletileg. 
Beállított képek, műhóval és ezeket próbáljuk magunk köré vonni és beleképzelni magunkat ebbe az egész karácsonyi filling gicsbe. Ne értsetek félre, szeretem én ezt az ünnepet, meg a telet is, de nem ezeket a mű forrócsoki reklámokat, amiket átvesznek az emberek.

Régebben nem erről szólt ez az egész. Az emberek csak a családjukkal voltak feldíszítették a karácsonyfát és ettek valami ünnepit. Ennyi volt az egész... Most meg? Khm..khm.. hát nem éppen ez van. A karácsony egy INDOK lett, hogy vásároljunk, hogy új telefont vagy gépet vegyünk, hogy meglepjük magunk valamivel, hisz karácsony van. 
Nekem csak ennyi bajom van vele.

Na de akkor jöjjön egy minimális hangolódás, hisz mint tudjuk, azért elég ambivalens vagyok. Végre sikerült fényfűzért vennem (bár ez karácsony után nem lesz leszedve, mert nem az ünnepre való tekintettel lett föltéve, hanem hangulatvilágításnak.) Illetve megtaláltam egy régen készített cseréphóemberemet is, ami most ott figyel a polcon. 

Illetve ha már ilyen karácsonyozós posztot írok, muszáj megmutatnom a két kedvenc felvételemet. Az egyik, az egyetlen karácsonyi dal, amit elviselek, a másik pedig a legcukibb karácsonyi videó amit valaha láttam: 

Ez pedig egy reklám vagy kis felvétel, nem tudom, de nagyon cuki és epik.:)

Boldog Karácsonyt srácok így előre! ^.^ 


You Might Also Like

0 komment

.partnerek és barátok