.kifordultam önmagamból

Nos, ilyenkor van, hogy részben azt kell, hogy mondjam, tényleg igen ambivalens vagyok. Persze, valahol ez is én vagyok, meg még ezer más, ...

Nos, ilyenkor van, hogy részben azt kell, hogy mondjam, tényleg igen ambivalens vagyok. Persze, valahol ez is én vagyok, meg még ezer más, de kétség kívül eme ruházat ébresztett rá. Mostanában megint sokat olvasok, (hála a piros ruhás, nagy szakállúnak aki a csizmámba csúsztatta Pilinszky egy kötetét) talán e miatt van ilyen hihetetlen drámai megfogalmazásra késztetésem. 

Egyébként lassan harmadik hete vagyok remek állapotban, ez azt takarja, hogy váltakozva sivatagosodik el a torkom vagy tűnik el előlem a világ össze illata és szaga. Csak a szokásos, az egész országban most ez van, de remélem ti jól vagytok srácok.:) Mostanában, hogy beköszöntött a tél, nem sok kedvem van cicomázni a dolgokat, his a nagy pulcsik és kabát úgyis ápol és eltakar... Na meg a hajlenyomó és kócosító sapkákról ne is beszéljünk... (Bár ez elég nyápic kijelentés volt és megvan a a varázsa amikor a kissé zsíros haját az ember el tudja takarni...;) ) 


Nem tudom mikor volt utoljára ilyen nyomi bejegyzés, amiben kénytelen voltam tükörszelfizni... Na de nem is ez a lényeg, hanem ez a vészesen egyszerű kis outfit amit szerintem remekül feldob ez a pár lánc. Fogalmam sincs honnan vannak, mindegyiket csak úgy kaptam és talán most voltak elsőnek rajtam. Kicsit olyan vintage a dolog, de szerintem pöpecül feldobnak egy amúgy egyszerű szerelést (miért érzem úgy, hogy önmagamat ismétlem?) és jobbak, mint egy unalmas sál, bár a hidegre való tekintettel, lehet, hogy jobb lett volna e mellett dönteni. 


Egyébként a rossz fények miatt (mostmár értem miről beszélt a többi blogger és vlogger) nem látni jól, de ez egy kék fölső egyszerű kék farmerral na meg egy tökéletes fekete zoknival. Ez az apró részlet teszi föl az i-re a pontot srácok, fontos az epic zomni. (Amúgy tényleg, szóval én sose hordok ugyanolyat, mindig fölcserélem a párokat.. na meg a színeket. Imádom a színes zoknikat, meg a puha nagy bolyhosakat.) Egyébként egy egyszerű vajszínű pulcsival pofásítottam egy kicsit ezt a lélegzetelállító szerelést. 


Általában nem hordom így a pulcsikat, mármint a nyakamba kötve, mivel általában mindig fázok és felveszem rendesen, vagy melegem van és a táskám legmélyére elásom... Szóval viszont a lustaság jelen pillanatban győzött, így csak a nyakamba kötöttem a fotók erejéig.:) 
Ti szoktátok ilyen tömkelegével hordani a nyakláncaitokat? :)


nadrág: Mango ; felső: Mango ; pulcsi: Mango ; nyakláncok: Orsay (a gömb) ; karkötő: Ebay
You Might Also Like

0 komment

.partnerek és barátok