KEDVENCES NAP || OUTFIT

Szerintem még nem is fordult elő, hogy minden egyes kedvenc darabom egyszerre került felöltésre. Na de most eljött az ideje... Szóval igazáb...

Szerintem még nem is fordult elő, hogy minden egyes kedvenc darabom egyszerre került felöltésre. Na de most eljött az ideje... Szóval igazából egy teljesen egyszerű outfitről van szó. Szimpla farmer ing, fekete farmer, kötött over sized szürke pulcsi és még sorolhatnám...:)

Amúgy ma nagyon jó napom volt. Most lehet, hogy betegnek fogtok nézni (pedig most gyógyultam meg), na de ma voltam egy kellemes betegség után elsőnek megint suliban és nagyon hiányoztak már a srácok, szóval jól esett végre velük lenni. Meg hiányzott ez a hangulat. (Khm..khm... Stréber.)


Egyébként már teljesen be vagyok zsongva ettől a "mindjárt karácsony" dologtól, de leginkább azon aggódok, hogy nem lesz mindenkinek az ajándéka. Eredetileg terveztem volna egy minden nap posztolok adventi 24 napos dolgot, de miután most nagyon gyorsra vették a suliban a tempót, így nem hiszem, hogy ez összehozható. 
Na de nem beszélek többet mindenféle érdektelenségről, jöjjön a mai outfit.


Az az én nagy gondom, hogy a sok mosás során ez a pulcsi kezd összemenni, és így csak kövérít a képeken, de nagyon. :c Szóval csak ilyen kevés rendes kép van, a többin mind olyan mintha terhes lennék...:/ Egyébként a napokban betegségemből kifolyólag unalmam következményeképpen regisztráltam LOOKBOOK-ra, szóval hypeolni ér! 


Nagyon nagyon szeretem az ilyen kicsit szürke, kicsit megfagyok, de valahogy kellemes időt. Nem, ez nem az a szomorú esős, hanem az eső utáni időszak. A tumblr-ömet is teleposztolom ilyen képekkel, ha nyár van ha tél, szóval igen, ez tényleg az én napom volt!


Egyébként az ékszerekről megint nem sikerült képet lőni, de a Fairy Tail-es nyakláncom és a Papa Roachos karkötőm volt rajtam, no meg az elmaradhatatlan nyuszis fülbevalóm, ami sajnos már nagyon elkopott és lassan szétesik. 


Egyébként elértük a 2000 oldalmagtekintést és lehet, hogy van akinek ez nem olyan nagy szó, de nekem nagyon jól esik, hogy ennyien néztétek már a meg a blogom.:) 

bakancs: Dr. Martens ; nadrág: Mango ; ing: Scotch & Soda ; pulóver: Mango ; kalap: H&M

You Might Also Like

1 komment