.egy morzsa bakancslista | álmodozni szabad

Mostanság sokat gondolkozok valamifajta rendszeren, amivel összefüggőbb és értelem szerűen rendezettebben és rendszeresebben tudnék nektek ...

Mostanság sokat gondolkozok valamifajta rendszeren, amivel összefüggőbb és értelem szerűen rendezettebben és rendszeresebben tudnék nektek posztokat pötyögni a blogra. Nem hinném, hogy nagy titkot árulok el azzal, hogy nem jutottam egyenlőre ezzel semmire, de rajta vagyok a témán. 

Szóval akkor térjünk rá a mai posztra mely az én hihetetlen nagy terveimet/álmaimat taglalja. Igazából valahol ez nem az igazi lista, mert inkább csak az ilyen tumblr-ös bucketlist-es oldalakat böngészve lementettem ami tetszett, vagy már meg volt.:) 


A legkedvencebb filmem és tudom, hogy sajnos már a főfővel való találkozásról már lecsúsztam. (R.I.P Robin Williams) De akkor is ez egy örök álom.
S.U.S.H.I. avagy a világ számomra legfinomabb étele. Nem kicsit vagyok otaku, szóval Japánba eljutni amúgy is cél és ha már ott vagyok, igazán bekaphatok egy kis sushit nem? 
Egyik kedvenc együttesem a Falling In Reverse, szóval ofc imádnám ha találkozhatnék Ronnieval (meg azért a többiekkel is).
Imádom a könyvtárakat és a könyvesboltokat. Az érzés, hogy annyit könyv vesz körül és mindegyiknek megvan a maga világa és van mögöttük egy-egy ember. Olyan hihetetlen érzés.

Egész nyáron ezzel az egy trükkel próbálkoztam (párszor már össze is jött....kb....na jó közelébe se voltam), de mindenképp meg szeretném csinálni.
Ez meg hát... van aki a Szabadságszoborra kíváncsi... én a Kínai Nagy falra.


The Beatles *-* Imádom őket, még nagymamámtól örököltem egy bakelitet természetesen egy beatles-eset és jaj, hát nagyon oda vagyok érte na.
Zene a mindenem majdnem, szóval igen, jó lenne egy kicsit konyítani is hozzá. Bár világ életemben dobolni szerettem volna, sajnos nem tehetem mert halláskárosult vagyok. De egy kis gitár tudás sose ártana azt hiszem.

Szóval ezek azok amiket nekem muszáj volt most rögtön megosztanom veletek.:) Ha esetleg tetszett vagy ilyesmi akkor jelezzétek és gyűjtögetek még...Egyébként nektek van valami célkitűzésetek? Esetleg kész bakancslistátok? 

You Might Also Like

2 komment

  1. szuper a blogod fel is iratkoztam hozzád! üdv.Judy

    VálaszTörlés
  2. ilyen kommentet találni amikor feljövök a blogra...*-*
    Köszönöm :)

    VálaszTörlés