Hollywood Undead ♥ || beszámoló. storytime.

Szóval ezt is megéltük... Vagyis inkább valahol túl. Szóval szerda este lezajlott a Hollywood Undead amerikai rapcore együttes első magyaror...

Szóval ezt is megéltük... Vagyis inkább valahol túl. Szóval szerda este lezajlott a Hollywood Undead amerikai rapcore együttes első magyarországi koncertje és én azon szerencsések közé tartoztam,

  • akiknek volt jegyük,
  • akiknek a legolcsóbb jegyük volt,
  • akiknek eredeti jegyük volt,
  • akik a legelső sorokban tomboltak,
  • akik a koncert után találtak olcsó vizet.
Szóval egyszerűen hihetetlen fantasztikus giga-mega élmény volt az egész. Ahogy feljöttek a színpadra, de már amikor sorba álltunk egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy ez igaz, hogy ez az egész megtörténik.
Nagyon szeretem a zenéjüket és magukat a srácokat is és amikor megláttam őket élőben, amikor ott voltak előttem, az egyszerűen leírhatatlan volt. Most kissé fangörcsölő csodabogárnak tűnök, de mindenképp szerettem volna erről a 2014. november 19.-ről egy emlékbejegyzést. Még a koncert előtt a wc-ben sikerült egy majdnem csoportképet összehozni (a fiúk ugye lemaradtak). A pólómat még aznap, kb a kép készülte előtt 2 órával kaptam kézhez, mert még a suliban jutott eszembe, hogy nekem is kéne egy póló. :'D Egyébként a Rockpincéből van és havarom mesélte, hogy amikor vette, ez volt az utolsó S-es és tisztára ki volt fosztva a Hollywood Undead részleg. Mindenki feltuningolt a koncertre.

Sajnos okos módon elfelejtettem bevinni a koncertre a telefonom, viszont barátnőim fotóztak ezerrel, így pár képet nekem is átküldtek, amiket így meg tudok osztani veletek.:) Hihetetlen jó hangulat volt és a srácok mondták, hogy jönnek még és remélhetőleg jövőre. 


A kedvenc és sajnos egyetlen jó sztorim, hogy amikor már a ráadásban elkezdték az Everywhere I Go-t, akkor az előttem lévő srác felkapta a nyakába a haverját, így tökéletes rálátásom volt, sajnos nem a koncertre, hanem a nyakban ülő srác lassan lecsusszanó gatyájára....:'D Kínomban csak röhögtem és próbáltam hátrébb menni, de barátnőm egy jól irányzott mozdulattal előre húzott.

A koncert után kifulladva ültünk a wc-k előtt a földön a dalnak támaszkodva, a többiek meg csak néztek, hogy mi bajunk. Ezután a Deákon kommandóztunk víz után, de sehol se találtunk.. majd a metró lejáratnál ráleltünk egy automatára. Sose örültem még ennyire egy korty víznek, de tényleg. 

Különben a koncerten láttuk Szirmai Gergelyt és Kim is egyszer eloldalgott mellettünk, de olyan hulla voltam, hogy senkit se szólítottam meg random. Ha jönnek jövőre, az elsőkként vesszük meg a jegyeinket a barátaimmal és már most hiányzik és várom ezt az egészet. Imádtam! ♥

Ti ismeritek/hallgatjátok őket? 

You Might Also Like

0 komment

.partnerek és barátok