EBAY WISHLIST

Sziasztok, sokat gondolkoztam, hogy megcsináljam e ezt a bejegyzést, miután mostanában folyton úgy néz ki a blog mintha én folyton csak vás...

Sziasztok, sokat gondolkoztam, hogy megcsináljam e ezt a bejegyzést, miután mostanában folyton úgy néz ki a blog mintha én folyton csak vásárolgatnék, miközben egyáltalán nincs erről szó (jaj persze, Joy napokról is jönne egy haul meg közbe megérkeztek az ebay-es cuccok is huuuu, szóval kommentbe srácok írjátok már meg, hogy érdekelnének e titeket ezek a cuccok?)

Szóval akkor íme egy egyszerű kis lista azon ebay-es cuccokról amik kiváltképp felkeltették az érdeklődésemet: 


Először is nyakláncok formájában kiélném, ha tehetném, az enyhe rajongásomat a Harry Potter illetve a Gyűrűk Ura iránt. ((Miután nem szeretem az aranyat, így inkább ezt az ezüst változatott választottam.))

Unisex-Punk-Skull-Bandana-Bike-Motorcycle-Full-Face-Mask-Paintball-Ski-Headband


Ezt a két "ruhaneműt" találtam az elmúlt időben. Ez a maszk nagyon állat és télre bizony jól jönne, mert mindig lefagy az orrom, mire hazaérek, hiába hordok óriási sálakat. 
Ez a leggings meg hát Star Wars, mit ne mondjak, egyszerűen irtó jó.


fashion-punk-chic-steam-punk-rock-arrow-spike-quirky-ring-size-8-Black-toneDream-Catcher-Net-With-Feathers-Hanging-Handmade-Craft-Gift-Car-Decoration

Ez a két utolsó mütyür, most nem vittem igazán túlzásba. Szóval ez a gyűrű nagyon megtetszett és remélem valamilyen szinten állítható, szóval azt hiszem ő biztos befutó, illetve most festettük át a szobám és már régóta szemezgetek egy-egy álomfogóval, egy ilyen egyszerű fehér azt hiszem igazén szépen mutatna.

Hogy tetszenek nektek ezek a cuccok? Ti mit néztetek ki mostanában? Hogy vélekedtek az ebay felől? 

You Might Also Like

0 komment