DEMENTOR LÉTEM ||OUTFIT

Nos hát ez a nap is eljött, hogy én megint egy ootd poszttal jövök, miután még hétfőn volt időnk (vagyis igazából nem) lerohanni suli után ...

Nos hát ez a nap is eljött, hogy én megint egy ootd poszttal jövök, miután még hétfőn volt időnk (vagyis igazából nem) lerohanni suli után valami menőséges hátteret keresni és kattintani pár képet. Ezer hála Toffimnak a képekért.:) 


Nemrég voltak ugye a joy-napok, akkor vettem a H&M-ben ezt a felsőt. Mostanában egész nagy stílus kerekedett ki ezekből a hosszú lógós fekete ruhákból, legyen az szoknya, felső vagy pulcsi. Szóval erre a darabra építettem, gy fölhúztam még egy csíkos cicagatyát és egy hasonló stílusú pulcsit, illetve a kedvenc bakancsomat és sapimat, a Hollywood Undead-eset. (Úristen, nem is tudjátok mennyire várom én már azt a koncertet!) Kiegészítőknek az egyetlen nagyobb nyakláncomat és a szokásos Papa Roach/Fekete gumi karkötőmet vettem fel.

Ha szépen végiggondolom a dolgokat, akkor igazából rá kell, hogy jöjjek, hogy kb H&M reklámarcnak öltöztem, mert a posztban viselt ruháim 80%-a onnan van kb. (Ugyanakkor 15% nem is az enyém...) (Köszi Máté.) Ingyenélő vagyok.

Bakancs: Dr. Martens ; Leggings: Calzedonia ; Felső: H&M ; Pulcsi: H&M; Nyaklánc: H&M ; Sapka: Rockpince ; Karkötők: Ebay/EbayYou Might Also Like

0 komment