DIY - Tumblr T-Shirt ✖️

Srácok, igazán szégyellem magam, hogy ilyen hosszú ideje nem írtam a blogra. Pörög az élet nagyon és így egyszerűen minden nap elfelejte...


Srácok, igazán szégyellem magam, hogy ilyen hosszú ideje nem írtam a blogra. Pörög az élet nagyon és így egyszerűen minden nap elfelejtettem kimenni fotózni, pedig anyuval többször is megbeszéltük, hogy akkor "na most". Szóval nincs új fotósorozatom, viszont nem maradtok friss nélkül. (Ezért pedig köszönet drága Gréti barátnőmnek.) 


28.-án lesz szülinapom, viszont, mivel akörül tájt nem találkozunk, így előre ünnepeltünk és ekkor kaptam ezt a hihetetlen klassz pólót. Szerencsére pár képben meg lett örökítve, hogy hogyan is készült, így ha szeretnétek, ti is meg tudjátok csinálni magatoknak.:) Szerintem ezt a "Plants are friends" képet ismeritek, szóval nem kell bemutatnom... de a poszt végébe csatolok még egyéb képeket is, amik tetszenek nekem.
Tehát először is szükség lesz egy egyszerű fehér pólóra, textilfilcre vagy textilfestékre és jól jön egy grafit és papír is, illetve egy karton lap, amivel a póló elején lévő festék nem üt át a hátuljára.


Először ugye rajzoljuk meg a sablonokat a papírokra majd helyezzük a póló alá és a halványan átlátszódó körvonalakat rajzoljuk át a textilfilccel.Ha készen vagyunk érdemes kifordítani a pólót és kivasalni. Így fixálódik a festék a pólón és nem fog egyhamar kikopni.:) Remélem tetszett ez a rövid kis DIY poszt. (Köszi Gréti! :3) Én régebben táskára rajzoltam, azt is itt lent belinkelem, illetve itt az utolsó képen láthatjátok ezt az iszonyat aranyos nyuszifülkaktuszt. Még nem találtam neki nevet, de már itt csücsül a polcon Kakashi mellet. Ha van bármi ötletetek, akkor írjátok meg kommentben!:) 


Ezt pedig én készítettem ^^

You Might Also Like

0 komment