.mini HAUL

Egyáltalán nem terveztem ilyen posztot, de miután úgyis írni akartam egy egész jó kis akcióról, akkor így lesz csak kerek a történet, ha be...

Egyáltalán nem terveztem ilyen posztot, de miután úgyis írni akartam egy egész jó kis akcióról, akkor így lesz csak kerek a történet, ha bemutatózok is egy kicsit. Szóval szombaton frissen és üdén kilátogattam a Premier Outlet Centerbe. Nagyon szeretem, mivel sok márkás és jó cucchoz nagyon kényelmes áron lehet hozzájutni.
Szóval a történet lényegében annyi, hogy benéztem a Clair's-be, hogy a kedvenc fülbevalómat (tudjátok a nyuszisat) újra megvegyem, mert a mostanit annyira elhordtam, hogy hihetetlenül megkopott. Igazából nem nagyon szeretem ezt a boltot, mert nem tartom valami remek minőségünk a termékeiket, persze vannak kivételek. Most is találtam egy remek "anatómiai koponyás, szóval nem halálfejes" karkötőt, 500 Ft-ért gondoltam megéri... Nagyban fizetnék, amikor az eladó megkérdezi, hogy nem akarok e még plusz 9 terméket választani, és akkor az egész 1600 Ft lenne (értelem szerűen 160/db). Szóval legalább fél órán át vizsgálgattam a polcokat, de alig találtam még 9 jó cuccot. ((Ennek köze van ahhoz is, hogy anyuék megpróbálták felgyorsítani a dolgot és megvettünk mindenféle kacatot amit majd ajándékba lehet a kislányos rokonoknak adni :'D ))
Szóval sikerült 4 pár kesztyűt venni, illetve három fake fültágeszt, egy 5 darabos fake piercing készletet, az áhított nyuszis fülbevalókat és karkötőt, majd legutoljára valami tetováló készletet. :'D Valahol ez egy elég jó üzlet nem? Szóval ha úgy érzitek, akkor nézzetek be és vegyetek ti is kesztyűket a hidegre való tekintettel. ;)

De a lényeg, hogy benéztünk az Office Shoes-ba is, ahol pont volt egy piros lakk Dr. Martens bakancs a méretemben. Már régóta áhítozok egy matt fehér bőrre, de sose volt még a méretemben, így nem tudtam felpróbálni. Eszembe se jutott, hogy pirosat vegyek, de miután felpróbáltam és megláttam a tükörben, egyszerűen beleszerelmesedtem. Szóval egy elég baráti áron (12 rugó a 35 helyett) végül meglett életem egyik szerelme akit lehetetlen lefotózni. 

Piros cipő, még véletlenül se rózsaszín!
Viszont ha már így benne vagyunk a vásárolgatásba, akkor a Dm-ben is jártam és jó dolgokat találtam. Illetve azért annyira nem. Sikeresen beszereztem két ecsetet, miután már mindenhol kerestem, de normális áron (megbízható helyen) nem találtam. Továbbá egy Maxfaktoros kék szempillaspirálra is szert tettem, ami a boltben még kéknek látszott, majd itthon már nem akart efféleképpen működni, de járt hozzá egy "wild" termékcsaládos szemhéjpúder ami viszont elég jól pigmentált, bár nem tudom mikor fogok én ilyen "vad" sminket összecsinálni. De a spirál amúgy szépen szétválasztja a pillákat és az alsó szempillákat nagyon jól hangsúlyozza. 


A pénztárnál jöttem rá, hogy amiért tényleg bejöttem, az nincs is nálam, szóval gyorsan visszarohantam egy essence szemcerkáért, mivel többektől is azt hallottam, hogy van olyan jó, mint egy nagyobb márkáé, csak olcsóbb. Na majd meglátjuk, minden esetre nekem eddig szimpi. Könnyebb a felső vízvonalat kihúzni vele, mint a She fekete-fehér duósával (na ezt a terméket senki, még véletlenül se). 
Végül a pénztárnál tett második és egyben utolsó látogatásom alkalmával megpillantottam a polcon azokat az Angry Birds-ös zsepiket, amiket Styleriginal-nál láttam. Persze végül egy csomagot el is hoztam.:) 

You Might Also Like

0 komment

.partnerek és barátok