MÉG VOLT EGY NAP || OUTFIT

Szóval nemrégiben még volt egy igazán meleg nap. Akkor készültek ezek a képek.:) Sajnos csak most van időm egy ilyen kis posztot lepötyögni...

Szóval nemrégiben még volt egy igazán meleg nap. Akkor készültek ezek a képek.:) Sajnos csak most van időm egy ilyen kis posztot lepötyögni, miután végre hazaértem egy jó kis kiadós írás és deszkázás után, szóval nézzétek el az elgépeléseket, eskü, holnap átnézem és kijavítgatom, de már nagyon szeretnék posztolni, de hulla fáradt vagyok. Na ezt jól megmondtam. 

Also, mint tudjátok oda és vissza vagyok a térdzoknikért, no meg a bakancsokért. Szóval nem véletlenül kerültek összeválogatásra. Itt még a sárgám volt rajtam, de mostanában a pirosat többet hordom, részben betörés céljából. A kedvenc csíkos shortom és laza fekete pólóm volt még rajtam, aminek a fazonját amúgy nagyon nagyon imádom. Vastag és puha félig pulcsi, de mégse és mellette nem tapad az emberre, szóval tökéletes. Na, de a lényeg, tehát a képek: 


Nem válalom föl minden egyes grimaszomat, minden esetre a fotózgatás végére előjött a hisztim, hogy ugyan mennyi kép kell még és mikor lesz már egy végre elfogadható, szóval elkezdtem ilyen grimaszokat vágni és ezt a google szuperséges fotószerkesztő automatikája ilyen aranyos kis képbe sűrítette. 
Remélem senki se ijedt meg nagyon tőlem. Szóval még annyit akartam elmondani, hogy ilyenkor ősszel mindig veszek föl egy jó kis harisnyát a zoknim alá, mivel azért valamennyire mégis csak hideg volt, illetve van. Sajnos olybá tűnik, hogy ezeket a hosszú zoknikat lassan félrerakhatom, mert már ma is hihetetlen cudar idő volt. Nem baj, majd a tavasszal. 


short: Tezenis; zokni: Calzedonia; felső: Springfield; Öv: Mexx; cipő: Devergo; karkötő: PandoraYou Might Also Like

0 komment